Nekonečná bolesť zubov

Príspevok v téme: Nekonečná bolesť zubov
Simona_Dul

Prosím o radu toho, kto sa v zubov vyzná, prípadne toho, kto prežil už podobné.
Začiatkom roka ma začala pobolievať zaplombovaná stolička. Zubárka mi ju teda otvorila, vyčistila a dala vložku. Zub ma bolel stále, ked som jedla sladké väčšinou. o 2 dni som išla opäť zubárke, vraj v tej vložke bola bublinka a preto ma to bolelo. Bublinku "zaplátala". To bolo v piatok a v sobotu ma celý deň bolel zub, večer som bola na tom už tak, že vložku som si musela vyškriabať, aby sa mi uľavilo. Zubárka mi na to nepovedala nič, dala plombu. Vtedy zubné peklo pokračovalo. Musela som ísť na pohotovosť, kde sa zubárka nestačila čudovať postupu mojej zubárky. Spravila mi totiž rtg a pod tým zubom som mala veľké ložisko hnisu. Na pohotovosti mi teda zub poriadne prečistila a myslela som, že už bude pokoj. Zub mal byť cca 1,5 mesiaca otvorený, svojej zubárke som mala chodiť len na prečistenie chlórom. Minulý týždeň vo štvrtok mi tam nasadila vložku. 3 dni bolo dobre a teraz opäť starý "dobrý" scenár. Je to taký nepríjemný pocit, nemôžem na tom zube nič hrýzť, bolesť mi spôsobuje aj položené horné zuby. Ako by som v tom zube mala nejaké plyny. Obávam sa, či tam zase nemám hnis. Ale moja zubárka akosi nie je spôsobilá alebo neviem čo, aby ma poslala na rtg a zistila tak, čo sa v tom zube deje. Už sa k nej aj bojím ísť, čo mi s tým zubom spraví..
Takže- viete mi poradiť? Som zúfalá...

Well

Vsetko sa da......mna ak nasral nejaky lekar....uz bol minulost a klop,klop.....mam uz len takych co su normalni a pracu si seriozne robia.

jajka001_

šak jej povedz nech ta na ten rtg pošle
a najdi si nejaku schopnu, prosim ta, zuby mas len jedny, ti ich pokazi

Simona_Dul

Keby sa dalo spláchnem. Ale ako som písala na začiatku- potrebujem radu toho, kto sa vyzná alebo si to zažil na vlastnej koži- ako mu to liečili a podobne.