Páči sa vám meno Simona?

Fx01

Heheh, to si mala namysli tú českú modelku bez strednej školy, teda maturity Simonu Krainovú, čo hrala vo filmoch napr. Bol raz jeden polda či Kamarát do dažďa 2. Ako žena je teraz veľmi pekná, neviem ako povahovo, ale ako začínajú v 1/1990 v Paríži, potom ako herečka v 90. rokoch, tak vtedy až taká pekná nebola ako dnes, možno je to po jej dvoch synoch, alebo toľkých krémoch, make - upoch či plastikách.

Tak dievčat z menom Simona poznám z okolia len 3, ale povahovo sú všetky rovnaké - ambiciózne, ale za to veľmi spoločenské a rozlietané okolím a na vzdelaní im až veľmi nezáleží, skôr čo ich v živote baví.
No asi takú majú charakteristiku:
Simona je hebrejské meno, ktoré v preklade znamená "počúvajúca". Je nežná, jemná a pôsobí zraniteľne, v skutočnosti nie je až taká nemohúca. Málokto vie, o čo jej ide. Jej snaha je však jednoduchá - zabezpečiť si dostatok a je jej jedno za akú cenu. Ak je potrebné, hrá koketnú a hlúpučkú žienku, no vie zahrať aj silnú a potrebnú ženu. Kým sa dokáže prejaviť vo svojej skutočnej podobe, musí s ňou jej partner, či priatelia prežiť aspoň tri - štyri roky. Nie je zlá, ani ctižiadostivá, no je veľmi vypočítavá a nikdy nekoná bez bočných úmyslov. Ako žena má úspech, pretože sa nikdy nenechá ovládnuť citmi, vždy je na prvom mieste rozum. Ovplyvňuje ju planéta Venuša a Slnko. Jej ochranné kamene sú smaragd, jantár a granát.

matnl

poznam jednu Simonu ....strasne zlata baba to je a volam ju Simka .....
a bral by som i priatelku s tymto menom ..a kedyze mam dcerku tak je dam meno Simka

paly87

Meno Simona sa mi paci.

(Nechapem ako sa mi podarilo dostat k tejto diskusii. Niektore z Vas tu pisete riadne koniny. Robite amatersku psychoanalyzu a zavery nad niekym na zaklade jeho mena... wtf?!)

Simona 1986

Meno sa mi ako také páči, ale je pravda, že znie veľmi tvrdo Mňa doma Simona nikdy neoslovovali ( Simonka, Simi) a v škole to bol pre mňa trochu šok, vždy som mala taký nepríjemný pocit keď ma oslovili Simona. Je to o zvyku. Ja by som ho svojej dcére nedala.

natalle

Pekné meno, ale to je asi tým, že ho nosí moja úžasná kamarátka... je to úplný génius v matike, povahou milá, proste super =D voláme ju Simi, Simča, Simonka ;D