chlapi, preco..?

B.

Lebo pri sexe sa nám, podľa mňa, zúži myslenie len na koniec chvosta:D Niečo podobné ako u dynosaurov. A to si vyžaduje veľkú koncentráciu. Veď poznáte, že niektorí nerozmýšľajú hlavou ale chumajom.

protestant26

haaaa - a mna predohra bavi stale a moju priatelku iba obcas,kamarat sa mi zase stazoval,ze jeho priatelka iba hop na to a rychlo. Nieje to iba o chlapoch.Mne sa to bez predohry vobec nerata,ale to je asi aj tym ze mam 31 rokov a nie 18 .Viem si to uz poriadne uzit ,nie kao zajacik-sup-sup :)))

GIGI257

ahojte ludkovia.
predohra, predohra je krasna vec. ale! nieje predohra ako predohra, v prvom rade pri predohre skuste svojmu opacnemu pohlaviu aj trosku pomoct a navigovat. je pekne si mysliet ze aby isiel kusok do lava ze dievcata, ale ked mu to poviete a on tam prejde hmmm to bude rozkos. je to uplne jednoduche, len treba spolu komunikovat. komunikacia ci v praci alebo doma pri SEXe je dolezita a tak nezabudajme na nu. cmuk.

Azzaro

question - neviem neviem či ti sem napíšu chlapi ktorých nebavi predohra. Myslím že takých bude málo.
Ja napíšem za seba že ja s predohrou namám žiadny problém.
A však na druhej strane poznám ženy ktorým predohra prekáža (ako keby to chcela mať čím skôr za sebou).

kaciatko_7

well ma pravdu... moj priatel ma naopak velmi rad predohru z ktorej sa vyvinie oralny sex :) a niekedy mam ja vacsiu chut na sex, ale priatel ma chce uspokojit oralne... a niekedy mi ho dopraje aj po sexe... zavisi to len od chlapa, co ma rad a ci nie je prilisny egoista

Well

question- skus ty popisat ako si predstavujes predohru...
Neviem ci mas ty stastie na zajacov co len zasunu a uspokoja svoju potrebu,ale v normalnom vztahu to tak nefunguje.