flaky na kozi

Príspevok v téme: flaky na kozi
wera123

Dobry deň prajem,
píšem sem lebo potrebujem poradiť od niekoho u ktorého sa objavili biele flaky na koži. mala som ich uz aj pred pár mesiacmi . vetdy mi dali tab. na pytriasu a kremy . ale podla mna to nie je pleseň pretoze sa vyskytuju na ruke v predlaktí nesvrbí to ked ma opali slniecko sa to opali ked sa neslním tak akoby na tých miestach vybledli pigmenty. kukala som na nete ako vyzerá vitiligo toto sa ani nato nepodobá. su to nepravidelné bledsie miesta na ruke a viac malých. prosímmm poradte som ztoho zufalá naozaj velmi. neviem co mám robiť.

wera123

Jano hm tak ak si to este nemal tak nevies aké to je. som žena ktorá sa straá o seba a hladám tu odpoved a nie výsmech. ide o to ze sa bojím že to može byť nejaká kožná choroba, nestresujem tu len kvoli estetickej vade.
milanko : vraj to moze byt alergia ale tomu neverím pretože u mna to raz zmizne pjotom sa to objaví a používam tu istu kozmetiku takze neviem.
píšte kto to má tiež a vaše odporúčania. kožná mi nevedela poradiť. dala mi lieky aj krém ale hm chvílku pomohlo teraz uz ich dva mesiace neberiem a zasa je to spat :-(