Poďme sa zasmiať

B.

Však tie ingrediencie sú údajne afrodiziaká:), v tomto prípade vhodné na prečistenie organizmu.
Môj otec volá orgazmus organizmus:) Však až tak dlho neštudoval, na čo aj, mal pravdu, škoda, že som bol neposlušným synom, on mi chcel len dobre. Škola ti bude aj tak na ..., mal pravdu.

B.

Moja mama ešte v čase socializmu diktovala kolegom recept na zvýšenie mužskej potencie. Pravdaže si ho len vymyslela. Oni si to všetko poctivo zapísali, potom to namiešali a na ďalší deň sa mal jeden z nich pochváliť, že ako to dopadlo.
Mama sa ho pýta: takže, bolo dačo?
A on na to: nie, lebo som mal celý večer silnú hnačku.
Čo sa týka ingrediencií išlo napr. o:
surové vajcia, med, zeler atď., no, riadny mišung:DDD

B.

Raz sme sa s kamarátmi bavili o tom, že kto mal v posteli najstaršiu. Jeden povedal, že mala 35, druhý, že 45 a pri tom čísle aj skončili. Ale bol rad na mne, aby som povedal, že akú najstaršiu som mal ja. A ja na to, ja som mal 60-ročnú:))) Samozrejme, že výmysel jak hrom. Oni mi to zožrali aj s navijákom, uznanlivo ma ťapkali po pleci a jeden z nich ešte dodal, že aspoň som nemusel riešiť antikoncepciu:D

ele

wondebra, hehe, tak presne to som mala povedat, :DDDD pocikala by som sa od smiechu :))) este som bola aj opitucka trosku. Si predstav tu silikonovu vypchavku, moj priatel ked ju obcas chyti do ruky, tak sa zvlastne zatvari, ze ble :))

B.

Raz, keď som si umýval ruky, tak som si zmáčal nohavice a bolo to aj vidno. Brat akurát chcel ísť do obchodu, ale nakoľko potreboval sprievod, tak som s ním išiel. Povedal som mu, aby išiel tesne predo mnou, aby si nikto nič nevšimol. Keď sme išli do obchodu, tak to dodržal, ale keď mal čo chcel, tak na to zabudol a utekal rýchlo takpovediac domov (do firmy). Ja som mal zmáčanú prevažne ľavú stranu nohavíc, tak som s pravou nohou vykopával dopredu, aby som zakryl ľavú stranu, keďže som si všimol v aute dvoch mladých týpkov, ktorí na mňa zízali:)

ele

Raz sme mali u nas taku party, asi zo desat ludi, bola super nalada, aj sme sa jasili trochu, sedeli sme ako keby v kruhu, ked som zrazu na zemi zabala svoju silikonovu vypchavku do podprsenky (vypadla mi, neviem kedy):O Tak som nenapadne posuskala svojmu priatelovi do ucha, nech ju nenapadne zdvihne zo zeme, lebo vsetci sa robili ze nic nevidia, podotykam ze to boli vsetko muzi a jedna baba. Neskor som sa zdoverila tej babe a ona ze vie, ze to videla, takze vsetci o tom asi vedeli :))) Trapas jak svina!! Nevadi, mohla som to uhrat inak, s humorom, zaafektovat :)