Mary Kay

Decenija

A posledná vec! Pokiaľ niekto z kozmetiky zreaguje, má okamžite kontaktovať svoju kozmetickú poradkyňu,ktorá jej predala výrobky! Tá jej ich vymení za vhodnejšie a bude hľadať riešenia pre pleť - pokiaľ ide o pleťové prípravky. Ak takúto slečnu/pani nemáte a kúpili ste výrobok cez net vám gratulujem, že nemáte rozum!

Decenija

Som v šoku ako sa niektoré z vás vyjadrujú o kozmetike Mary Kay. Kozmetiku používam 9rokov,nehovorím, že všetko mi vyhovuje, ale jednoznačne mi pomahajú séra, krém a očné krémy. Čo sa týka dekoračky, áno make up mi nevyhovuje vobec, ale na minerálny pudrový make up nedám dopustiť, takisto tiene vydržia celý deň a o špirále ani nehovorím! Najlepšia špirála vobec!!! Výborné ceruzky na ústa i oči a obočenku akú má Mary nezoženete nikde (áno hľadala som lacnejšie alternatívy). Je to individuálny pohľad!

Yxz

Nič horšie ma nemohlo stretnúť ako je táto kozmetika... doteraz som používala úplne obyčajné prípravky na pleť nič drahé ale nemala som s nimi problém.. no vyskúšala som mary kay na ďalší deň som opuchla bola som celá červená flakatá a stále to pretrváva
Spolieham sa momentálne len na moju doktorku
Prosím vás ak Vám vaša kozmetika vyhovuje nemeňte ju doplatilte nato tak ako ja

green

Ja používam MK už viac ako pol roka a môžem povedať, že je to skvelá kozmetika. Mne pomohla a veľmi. Komentáre typu je drahá, je aj kvalitnejšia kozmetika a je samá chémia ma strašne iritujú. tak napr.na našom trhu sú aj drahšie značky, a k tej chémii asi len toľko, keď ochoriete zabudnite na paralen, lebo aj to je chémia.
PS: kozmetika MK sa v roku 2016 zaradila medzi top 5 najlepších značiek na svete a ich odličovač sa umiestnil na prvom mieste. Toľko ku kvalite.
Ale samozrejme každému sadne niečo iné, mne sadla a pomohla. :)

Veve1

Ahojte kočky tak ja túto kozmetiku milujem.a osobne z parfums by som si na ksicht nič nedala.Sú z toho iba patálie a silné alergicke reakcie.A to čo predávajú su faky.:-) toď všetko k parfums.
Mary kay originálne kúpite iba u špecializovanej poradkyne.Ak chcete odporucim VÁM moju.:-) :-) cauky

Veve1

Ahojte kočky tak ja túto kozmetiku milujem.a osobne z parfums by som si na ksicht nič nedala.Sú z toho iba patálie a silné alergicke reakcie.A to čo predávajú su faky.:-) toď všetko k parfums.
Mary kay originálne kúpite iba u špecializovanej poradkyne.Ak chcete odporucim VÁM moju.:-) :-) cauky

Niki MK

Najlepsia kozmetika,ktoru som zatial mala.Nevymenila by som ju za nic.Vyliecila mi ekzemi na celej tvari.Je to kozmetika na prirodnej baze,testovana na ludoch.Po kozmetickych zakrokoch ju v USA odporucaju lekari,lebo najrychlejsie sa po nich zregeneruje plet.
Dalsie vyhody Mary Kay:
-lacna cena vysoka kvalita-cena je podla mna lacna oproti tomu co si kupis v drogerke,lebo pripravky Mary Kay ti vydrzia 6-8 mesiacov co pri cisteni 3v1 a kreme znamena 0,40€ /den.
-individualny pristup,kde ti poradia ake pripravky su vhodne pre tvoju plet,ktore si predtym aj vyskusas,cize nekupujes macku vo vreci
-100% zaruka spokojnosti-v pripade,ze ti pripravky nesadnu,kozm.poradkyne ti ich zamenia,tym padom neprides o peniaze.V ktorej drogerke vam zamenia produkty ak vam nesadnu?Dajte vediet prosim.
-kvalita najvyssej urovne-Mary Kay ma vlastne vyskumne centra,kde vyrabaju ingrediencie a kremy.Vacsina kozmetickych spolocnosti vyskumne centra nema,kupuje si ingrediencie a zmiesa ich.
-zakaznicky servis-kozmeticke poradkyne Mary Kay poskytuju svojim zakaznickam rozne benefity ako: minikurz licenia,liftingove a vitaminove kury,vecerne licenie zadarmo,novinkove vecierky,kde si mozete vyskusat nove tiene,parfemy bezplatne predtym ako ich kupite.
Ak by ste si kozmetiku rady bezplatne vyskusali alebo chceli si vyriesit problemy s pletou.Spolu to dokazeme,napiste mi mail na salataniki@gmail.com

S pozdravom a prianim krasneho vecera,

Vasa Niki

marYkaY

jaja biznis je jedna vec a kozmetika-produkty vec druha. preto som spomenula, ze na parfums sa to viac vyplati vo vacsom meritku :)

marYkaY

mna raz volali do tohto biznisu, na licenie som chodila, produkty su fajn :) maju ich vo velkom aj na parfums.cz, kde su fajn zlavy

Jaja15

Neskutočne predražená kozmetika vzhľadom na kvalitu...Ano niekomu môže ako kozmetika vyhovovať ale za tú sumu si kúpiš naozaj kvalitnú otestovanú kozmeniku z lekárne alebo v kvalitnej parfumérii, ktorá je kvalitovo určite niekde inde....Už len to že predaj takejto kozmetiky je formou pyramídovej hry - cca 25-30% zo sumy ide tomu kto ti ju predá, ďaľšie % tomu kto je nad ním, niečo potrebuje ako zisk firma....V porovnateľnej kvalite nájdeš ďaľších x lacnejších kozmetík... Kvalitovo je to kozmetika možno v strednej triede, ale za takú cenu už kúpiš aj kozmetiku vyššej triedy...