je pravda ze pristrihnutim mihalnic rastu viac?

loweanonym

no .. ja som si tiež "trochu" pristrihla mihalnice :D :D nebolo to myslené naschvál ale chcela som si ich trochu upraviť ale nezdá sa mi že by nejako dorastali :D :D takže je to veľká blbosť :D ssú stále krátke ale niekomu dorastajú niekomu nie .. u každého je to inak .. :)))

jankaaaaaaa

Vlasy a chlpy vyrastajú z hlbokých jamiek v koži, ktoré sa nazývajú folikuly. Bunky v korienku každého vlasu sa množia a vytláčajú vlas nahor folikulom. Časť vlasu, ktorú možno vidieť sa nazýva driek a tvoria ju odumreté bunky. Preto strihanie vlasov nebolí.

nathália09

každý sme iný,a je to v genetike.Ked som bola malá podstrihla som si tiež riasy,a mam ich stale krátke-možno dorástli-ale ja to mám po otcovi,aj on mal tak.Kúp si dobrú riasenku a budeš spokojná.

lenkaa123456

:D je zaujimave ako clovek seba dokaze oklamat :D ved ked si odstrihnes mihalnice alebo vlasy alebo nieco, tak tie korienky ktore su zodpovedne zato aby ti to rastlo nema nic spolocne s kocekmi. ved vlasy a mihalnice a chlpy su len odumrete tkanivo, takze tie korienky odkial to rastie ten rast vobec neovplyvnuje