Je potrebna obriezka ?

ominouno

Kamo mam obriezku od 6 rokov a jedine co ta boli je vytahovanie stychov lebo su na dost neprijemnom mieste ale nevymienal by som ani za svet

papulka12

Maianchelo: Mozem ti s usmevom povedat ze fimozu mal aj moj priatel a sex je plnohodnotny a skvely dokonca by som mohla tvrdit ze lepsi a hygienickejsi ako u muzov s predkozkou... nemaj boja si super a nemas sa coho bat ;)

martinko92

mal som problem pretiahnut si predkozku tak som to robieval ked mi nestal.trochu to bolelo ale problem aj tak neriesilo.az ked som zacal sexovat.mal som 17 a pocas sexu ani som nevedel ako sa mi sama stiahla predkozka ani ma to nebolelo.tak zo zvedavosti sme sexovai dost casto a potom to uz bolo v pohode.teraz si ju casto pretahujem lebo mam stale obavy ze sa to vrati.sexujem sice menej,viem ze sa to uz nestane ale tie obavy mam v sebe stale.ved ked si ju pretiahnem preventivne,za to nic nedam.ale na obriezku by som asi nesiel.skor sa mi zda ze baby si to lepsie vychutnaju s predkozkou.neviem.treba sa ich opytat.

mate59

kludne choď,robí sa aj ambulantne.Pri operácii ti pichne anestet. injekciu,samotný zákrok necítiš,a potom asi týžden dva než sa zacelí šitie a budeš úplne bez problémov.

mate59

sexovať sa dá,ale ako si robíš hygienu,a možno sa ti stane že pri búrlivejšom sexe sa ti prevlečie a zaškrtí žaluď,potom je obriezka okamžite nutná....