Bielkovinova dieta?

NinaOnd

Tak ako som tu pisala pol roka vzad.. na plan od prodietixu, som sa nakoniec odhodlala :) Mala som program Z4 na 12 tyzdnov, schudla som dokopy 21kg, teda o kilo viac, ako uvadzali. Ak niekto by chcel foto/skusenosti blizsie, moze mi napisat na mail ninaond225@gmail.com, rada poradim.

NinaOnd

Ja som odstala odporucanie na prodietix, takze zatial len hladam na nete skusenosti, ale vraj proteinova dieta funguje skvele. Uvidim, asi do toho pojdem, neskor napisem..

Sandruska26

Pripájam sa je to najsamlepšia diéta ja som dlho vôbec nevedela schudnúť tiež som mala nadváhu niečo vyše 20 kilogramov postupne sa mi podarilo schudnúť na váhu primeranú mojej výške. Tu nejde len o diétu ale o to že som si našla ucelený celoživotný stravovací plán a váhu si udržujem. Čo je natom najlepšie cítim sa super, ľahšie predtým ked som sa cpala nezdravou stravou boleli ma kĺby a necítila som sa dobre... vrelo odporúčam tento spôsob stravovania...

Simona183

gabona1 nevieš či baby využívali nejakú konkrétnu proteínovú diétu alebo si len sledovali ako baby nižšie hovoria množstvo prijatých kalórií? Ja som rozmýšľala, že by som si to uľahčila nejakou konkrétnou. Našla som zatiaľ www.ketodiet.sk poznáte ešte ďalšie? Lenka12 koľko kíl si zhodila a za ako dlhé obdobie ?

lenka12

U mna bielkovinova dieta fungovala, ja som s nou schudla, ale casom sa kila vratia, ak si clovek nenastavi rezim. Vyskusala som www.goute.eu , maju celkom pozitivne hodnotenia, najprv intenzivnejsi balik pre prve fazy, potom len par sackov a tyciniek. Hlavne sa vyhybam cukru a sladkostiam, tie nahradzam proteinovymi tycinkami, keksami.

gabona1

Ahojte, no znie to lákavo a niečo pravdy na tom bude, pretože v mojom okolí už dve baby schudli s takouto dietou viac ako 15 kg a to asi pred rokom a váhu si stále udržiavajú. Majú môj obdiv.

adelaide7

Ahoj, neviem, či máš na mysli nejakú konkrétnu bielkovinovú diétu, ale základ, keď chceš schudnúť je zvýšiť príjem bielkovín a zdravých tukov a úplne zminimalizovať sacharidy. Potom sa ti telo dostane do stavu ketózy a začne sa zbavovať všetkých prebytočných kg. Len tam treba úplne obmedziť sacharidy vo všetkých formách. Celkom sranda, lebo ja som si tiež vždy myslela, že to tuky sú tým postrachom, a to práve sacharidy. Čiže zvýšiť príjem bielkovín určite super cesta. Ja som po pôrode a materskej mala navyše skoro 20 kg! Potom som sa konečne odhodlala a začala sa o toto chudnutie viac zaujímať a vyskúšala som keto-diétu, to je tiež v podstate bielkovinová. Začala som tak, že som sa stravovala produktmi od KetoDiet, to som dokopy zhodila asi 13 kg. Ono sú to hlavne proteínové produkty, ktoré ťa zasýtia a naučia ťa stravovať sa pravidelne, aspoň u mňa, takže toto bol taký štart. Teraz pomaličky pokračujem a začala som chodievať aj na zumbu :)

jane124

bielkoviny na chudnutie potrebujes a spolu s nimi aj dostatok tukov. ja si napriklad neviem predstavit zacat den bez rastlinnych bielkovin. zila som istu dobu v Azii, kde je s bielkovinami problem - kedze tu lubia strasne sladke a mlieko ci syry alebo su hrozne drahe. no a vysledok bol taky, ze som bola cely den hladna, tlacila do seba blbosti a samozrejme aj pribrala. urob si z netu taky vycuc, vacsina clankov obsahuje aj nejaky zoznam potravin, pozri tu zo zdravia www.zdravie.sk, alebo toto -odkaz odstránený- alebo toto: www.pluska.sk
Skusala som aj keto dietu, super vec ale najlepsie je, ked bielkoviny jednoducho budes jest viac - potom to nebude dieta, lebo celkovo pojem dieta je taky zavazujuci :) nejde ani tak o tie kila ako o to citit sa fajn - predsa len 2 kila tuku vyzeraju inak ako 2 kila svalov hahah
Drzim palce, Janka