Ako zhodit 2kg

soffa

co je to 2 kilecka.?to das dole cvicenym,staci ti 10 min denne.jednotlive cviky na urcite partie,kde chces schudnut,popripade spevnit.ak stravou,tak viac zeleniny,vyluc cukor,a hlavne chlieb a cerstve rozky.

mate59

nie, raňajky sú určite veľmi dôležité, naštartujú organizmus,mali by byť energeticky výdatné a viac sacharidov ako bielkovín.Ak ti vločky robia zle,neviem ako zle?,tak si daj jogurt s nakrájaným ovocím,suš. hrozienka,orechy, slnečnicu...môžeš si to nachystať už večer na ráno.Je to výdatné.
A ak priberáš, je to jednoduchá rovnica energ.príjem je vyšší ako výdaj.Čiže si nájdi na seba čas,najlepšie pred večerou a choď si napr.zabehať.Tým, že asi nemáš nijak zlé stravovanie,určite ti šport k zníženiu váhy pomôže,ak to bude kilo za týždeň,bude to super.
Skús si prehodnotiť ešte raz svoj kalorický príjem,ale nehladuj a pôjde to !

sarah jane

Mate59, neviem ci si baba alebo chlap...ale to je jedno.
V poslednych 2 rokoch, hlavne vplyvom sedaveho zamestnania som zanedbavala pravidelny pohyb (teda okrem peso domov z roboty) a pribrala som par kilo...podla BMI mierna nadvaha!!! Bola som u odbornej lekarky - poradila mi jedalnicek, pohyb...s pociatku som nieco zhodila, ale teraz po viac ako roku opat pomaly priberam...ranajkujem to, co mam podla predpisu...hlavne ovsene vlocky...posledne mi ta ista pani doktorka povedala, ze mi asi vlocky nerobia dobre a mam mat lahsie ranajky...mozno len ovocie...Tak teraz to vysvetli...nabadas na ranajky...co je urcite spravne, ale asi nie kazdy ma rovnaky metabolizmus...Poznam niekolko ludi (vratane mna), ktori aj po uprave stravy a pravidelnemu pohybu nemozu zhodit pomaly ani kilo...takze neda sa jednoznacne povedat - pod sa naranajkovat...
Toto je moj nazor, nemusis s nim suhlasit...a cakam aj na negativnu reakciu...

lizzyna

Ahoj,
tak po prvé sa ta spytam: ako rychlo chces zhodit tie kilá?
lebo 2 kg sa dá aj za dva tyzdne- je to sice drastickejsie,ale dá sa to.
ale aj za mesiac,a to bude asi natrvalo:)
povedz,potom ti poradim..