nerozhodný?

Príspevok v téme: nerozhodný?
verita

dlhšie poznám jedného chalana, frajer mojej kamarátky.pár krát sme sa náhodou stretli a zafungovala chémia.im to už rok neklape a ja viem že ona tiež nie je anjelik a zahýba mu. on to nevie ale hovoriť mu to nebudem. tvrdí že chce byť so mnou, že sa s ňou rozíde. no veľmi sa k tomu nemá, hoci sa to medzi nami stupňuje. k sexu neprišlo no to je viac menej otázka času. výčitky už dávno pominuli, je nám spolu dobre. no keď zvediem reč na ňu, tak vraví že má problémy v práci- to viem že je pravda, bojí sa že jej ublíži a to by ho trápilo tak si nechce prirábať starosti naviac. bojím sa že to nespraví. viem že je to nutné riziko pri podvádzaní, ale ja ho nechcem stratiť ešte skôr než ho získam. prosím poraďte mi čo mám robiť.

ajeje

Aj ja si myslim, ze ju ma rad... a ak aj nie, teba nema dostatocne rad na to, aby opustil ju. Tak ci tak, nie si na tom velmi dobre.

verita

veď práve,nechcem viac čakať lebo sa zbytočne budem trápiť len ja. a teraz je na to najmenej vhodná doba (skúškové). ak sa rozhodne pre ňu aspoň budem vedieť kam by to celé spelo... a ak pre mňa... tým lepšie :)

janka24

verita, tak možno predsa ju len má rád..inak by ju opustil..a nevyhovaral by sa na nejake tažkosti,čo ma v práci..vieš,..to je iba zbytočné predlžovanie a najhoršie budeš na tom ty,lebo čakat je to najhoršie..ta bezmocnost..že "čo dalej"..a "čo ak"...
A kedy POTOM sa rozhodne?

verita

AdamKrt:dobre poviem to inak, pozname sa pozdravime sa ale tym to tak konci.mam na nu vlastny nazor. vyraz znama bude asi lepsi... na situacii to nic nemeni...

uhlie: nenechavam sa nikym riadit. pokial viem toto forum je na to aby si tu ludia poradili. neviem ako si prisiel/la na to ze spravim to co mi tu niekto napise

verita

nie to urcite nie, nevyspim sa s nim kym bude s nou, to by som nespravila. ma to cas, aj keby sa s nou rozisiel, rozhodne na druhy den s nim do postele neskocim... a som navyse panna (aj ked mam 20)a rozhodne si takto svoje "poprve" nepredstavujem... mam ho rada ale mam aj svoju hrdost.
nechcela som ho do nicoho nutit aby to bolo jeho slobodne rozhodnutie, ale takto to nechcem...

janka24: on nevie ze ona ho podvadza, viem to ja, ale nebudem mu to hovorit... to by vyzeralo velmi hlupo...

esty

asi začni tou kamarátkou, ak ona jeho podvádza...tak nech sa ho vzdá. prečo jej taký vzťah vyhovuje , nevie sa s ním rozísť?

uhlie

Co mas robit? Chod na policiu a daj sa zbavit svojpravnosti. Ako dovod uved, ze nevies, co mas robit a musia ta riadit ludia na fore. Pomozes tak sebe, kamaratke, tomu chalanovi a aj nam ostatnym.

AdamKrt

Ze kamaratka. Tak sa teraz hovoris osobe, co jej ides "pichnut noz do chrbta".... ?

Co mas robit ? Dostat rozum....

kajka01

tak si s nim nic nezacinaj kym je zadany to znamena ze by si mu povedz kym je s priatelkou nechces byt druha...pozri ak o teba skutocne stoji rozide sa s piatelkou aby mohlo byt s tebou..
a urcite nerob taku blbost ze bude sex len preto aby ti "neusiel" pokial ma skutocny uprimny zaujem pocka a bude situaciu riesit, aby mohol byt s tebou..ak s nim zacnem spavat len preto aby si to nerozmyslel po case aj tak od teba odide
takto si aspon preveris ci je to z jeho strany naozaj tak ako sa zda..

janka24

hlupy...je...
Vlastne nechapem, že je s nou a vie, že ho podvadza ONA.A bojí sa ju opustit..no neviem...telenovela.