Co s tym?

Príspevok v téme: Co s tym?
Netusim11

Chcela by som nieco vediet. Preco, ked sa clovek zalubi do tej nespravnej osoby a jeho laska je platonicka, preco to tak strasne boli? Uz nejaky ten mesiac lubim kohosi, koho by som nemala. Vsetko ma to nechutne zranuje. Nemozem na neho prestat mysliet, vyhodit ho z hlavy a prestat sa koli nemu trapit. Vdaka tomu vsetkemu akoby stracam zmysel zivota. Len revem ako mala a niekedy sa prichytam pri myslienkach, ze uz ani nechcem existovat. Premyslam, co by bolo lahsie, zobrat tabletky alebo...Ja viem, je to chore, ale vsetko vo vnutri ma tak neuveritelne boli. Mam pocit, ze moje srdce je rozbite na milion kuskov a uz nikdy ich nebudem schopna pospajat. Nic ma uz naozaj nebavi, snazim sa usmiavat cez slzy, sustredit sa na jazdu v aute, pracu co robim, nedat sa vytocit romantickymi pesnickami v radii aj ked mi tak nemozne pripominaju jeho. Nikdy v zivote by som neverila, ze laska - nenaplnena tak boli a dokaze zmenit zivot cloveka na nepoznamie. V podstate hladam dovod na usmev kazducky jeden den, pretoze jedine co mam, su slzy na liciach. Chcem na neho prestat mysliet, chcem byt opat stastna a nemat tie hrozne pocity trhajuce moje srdce vo vnutri, nepytat sa sama seba, co je na mne zle, ze si nezasluzim sancu...Uz dalej nevladzem. Ako vyliecit bolave srdce a stracajucu chut do zivota? Ako ste to riesili ti, co s tym mate skusenost?

hraskulca

snazila som sa to dlho v sebe potlacat,ale neda sa to :( , jednoducho to neriesim...bojim sa nanho este viac naviazat,to by bolo zle,zamestnavam si mysel inymi vecami,teraz sa pripravujem na prijimacky takze to celkom pomaha,ale som zvedava co bude cele leto :(

hraskulca

poznam,tiez som zalubena do niekoho, kto sice by moje city opatovat mohol,ale ja to az tak daleko nechcem nechat zajst. Ma dieta a sice uz s jeho byvalou niesu,stale sa musia spolu stretavat kvoli malemu.Co clovek narobi,laska si nevybera

Netusim11

V konecnom dosledku je neopatovana, preto to tak velmi boli. Ja som zadana a to je dovod. Ale to ci sa do niekoho zalubite si clovek asi nevyberie a zrazu mu to prepne tym smerom akym by nemalo. Co by som vsak chcela vediet je, ako prestat na niekoho mysliet a mat city pre neho.

perlorodka

Netusim11, píšeš, že ľúbiš niekoho, koho by si nemala. Prečo je to tak? Prečo ho nemôžeš ľúbiť? Veď láska sa nepýta, či je ten alebo onen vhodný na ľúbenie. V čom je problém ? Cítim, že je tvoja láska asi neopätovaná, alebo je to inak?

Iveta Michael

Netusim...skúsenosť takúto mám a moje ,,symptómy,,boli ešte horšie...chcem Ti povedať iba toľko že na lásku nie je liek ale...počula som že farmaceutický priemysel už našiel a vyrobil liek ktorý vraj výrazným spôsobom zmierňuje príznaky ,,zlomeného srdca,, ono to pôsobí na CNS aj psychiku len neviem si spomenúť na ten názov toho lieku...Mrzí ma to,ale skús si vygooglovať ,nahoď si ,,liek na lásku,, alebo čosi podobné a uvidíš či sa Ti niečo zobrazí.