nehcapem (kilá, váha)

Príspevok v téme: nehcapem (kilá, váha)
nnnn456

meriam 170cm a vazim 59kg..a proste nechapem tomu, lebo vobec nie som tucna, ani mierne pri sebe, proste normalna postava, ale ked vidim, ze ina baba vazi 52kg a pritom mame posta vy takmer rovnake a aj vysku..nechapem, kde sa u mna tie kila beru...ale mam strach, ze o par rokov budem na svoju vysku vaztit aj 70, lebo este pred rokom som vazila asi 53...a pritom sa neprezieram..nerozumiem tomu a hanbim sa za to cislo...ak by som tolko vazila v 25 bolo by to v pohode a bola by som rada, ale mam len 15 a uz 60 kil..a pritom neivem z kade sa u mna beru

ojka

alusinka, dobrý nápad , to začnem asi aj ja používať, si to už môžem dovoliť, som nabitá vedomosťami :D
ale tak netreba sa zasa takto s kamarátkami alebo s kým porovnávať, že tá ma o "kilo" viac, menej.... jednoducho, pokiaľ nie je dôvod znepokojovať sa svojou váhou a človek sa cíti v pohode....(: nnnn456 ak chceš, tak si môžeš pre dobrý pocit zašportovať a tak (:

ojka

za čísla sa nehanbi, ak sa cítiš dobre, bezohladu na ne, tak je to super,.... alebo si povedz : "mám ťažké kosti" (:
neboj, určite to je v pohode.... (: nemusíš začínať s nezmyselným chudnutím....

zuzic

nnn456 si uplne v pohode:)
mam spoluziacku ktora ma moju vysku aj vahu a je dost pri sebe. viem to podla reakci okolia mam podla ostatnych peknu postavu a ona je dost pri sebe...takze sa uz nehodnotim podla vahy ale podla mier:)

alusinka

Ja som mala na gymnaziu spoluziacku... Bola rovnako vysoka ako ja, pritom mala oproti ovela stihlejsiu a krajsiu postavu... a vazila o 10 kil viac ako ja ;)

alusinka

Vsak mas peknu vahu ;)... Mozes mas tazsie kosti ako tvoje rovesnicky... A co ked vaha ukazuje vacsie cislo ako maju oni? Aj ked ti pripada ze ste rovnake? :) Vsak to nemas napisane na cele, aby si sa za to musela hanbit... ;)