povodne a pomoc o EU, dockame sa?

Príspevok v téme: povodne a pomoc o EU, dockame sa?
millli11

Nieco som pocula, ze vlada ma poziadat EU o pomoc kvoli zaplavam. Neviete, ci sa uz dohodli? Na vysvetlenie. Niekde som totiz pocula, ze peniaze EU moze dat, az ked skody presiahnu nejake urcene percenta, podla hospodarskeho rastu ci coho. Co ma stve. O Grecku sa po prevaleni dlhov hned zacalo hovorit, ze dostane peniaze na zaplatenie dlhov. Cize marnotratnemu Grecku sa daju peniaze a tam, kde su ludia obete, nie? Poculi ste nieco o tom?

ojka

voda si robí na celom slovensku, čo sa jej zachce ): neviem síce ako to dopadlo, ale včera sa hovorilo, že pomocné peniaze sa dostanú len verejnému sektoru, čo je vo vlastníctve štátu, obce, čite nejaké cesty a tak..... príde mi to dosť nefér, že veci , budovi, čo sú v súkromnom vlastníctve ostanú nepovšimnuté, resp. len polutovania hodné.... ale ako hovorím, to platilo včera....teraz neviem....

soffa

no v Bardejove dnes bola hroza-a des.nieco neskutocne.,to clovek musi vidiet na vlastne oci inak neuveri,Vyliala sa rieka Topla a zaplavila 1 tretinu.evekuovali deti zo skol,skoliek,a domov dochodcov.ale konecne teraz uz prestalo prsat,sa si ludia zatial vydychli.