zacala som chudnut a funguje to

Príspevok v téme: zacala som chudnut a funguje to
papanica

ahojte...
chcem sa s vami podelit o nadsenie ktore ma pochytilo...
1.6... rano som sa na lacno postavila na vahu...83,5...ale to bolo len preventivne...lebo som vedela ze chcem skusit schudnut...
dnes... 4.6.2010... rano..a opat na lacno...vaha 80,2 kg...a obrovske nadsenie.. a energia z cvicenia...a sila z jedla ... lebo jem v podstate stale... a som teraz straaasne stastna...
a tesim sa co bude dalej...aj ked viem ze to tempo musim spomalit...
kto sa chce ku mne pridat?

anae

A-Z
vidím, že sa vyznáš v životospráve. Napíš mi prosím ťa stručnejšie čo a kedy jesť, aby kilá išli dolu pri spomalenom metabolizme. Potrebujem zhodiť aspon 10 kg a neviem aké jedlá a v akých dávkach konzumovať. Môžeš mi to prosím ťa napísať? Vdaka.

papanica

caute baby... zdravim spolupachatelky v chudnuti:)
ako vam to teda kocky ide?... mne teda kilecko po kilecku...
momentalne som doma...tak sa aktivne venujem majstrovstvam sveta vo futbale...kazdy jeden zapas ktory mam moznost vidiet stravim cvicenim pri telke:)
a prichadzaju teple dni...tak to vidim tak ze melon bude moja hlavna obziva kazdy den:)

Evita:)

Ahojte kocky,

takze mam 25 rokov, na zaciatku mesiaca som vazila 86kg, uz skoro dva tyzdne sa stravujem asi takto:
vela pijem, hlavne vodu, urcite aspon 2litre, co je pre mna uspech! Nejem nic sladke(nahradila som to ovocim)..Jem kazde 3 alebo 4 hodiny, a vecer vazne len nieco lahke..
Pokusam sa nejest chleba a ryzu. A vobec mi to nechyba..
A vo stvrtok som sa vazila, no ukazalo mi to 83kg..takze to vazne zabera :))
Necvicim, ale v praci nepouzivam vytahy, beham po schodoch, snazim sa ist radsej peso..Dufam, ze od bud. mesiaca sa mi podari ist cvicit, tento mesiac mi to nevyslo kvoli praci.

Papanica-drzim palce, klobuk dolu ;)

miimuuskaa

Ahojte, noo ako to tu čítam myslím, že sa k Vám velmo rada pridám. Takže z hruba sa opíšem mám 19rok.,172cm, 75,5kg, noo a keďže mi idú prázdniny tak by som sa chcela tomuto naplno venovať a budem mať na to absolútny čas-až na to, že nezarábam tak si nebudem môcť dovoliť niečo drahšie, poradite mi?

Nani

Ďakujeme Florianik, viem že rýchle chudnutie je nebezpečné a hlúpe a práve na tejto našej hlúposti zarábajú podvodníci.

florianik

Nani vôbec to nie je málo! To len Iveta (ktorá v inej téme chcela začať dobrovoľne s anorexiou) si myslí, že chudnutie je správne len vtedy, keď po týždni schudneš aspoň 2-3 kilá..

..ale keď si pozrieš aj iné stránky, ktoré sa zaoberajú správnym chudnutím, tak zistíš, že to chudnutie by bolo ok, aj keď schudneš 1kg za mesiac. Je to samozrejme individuálne, závisí od organizmu, koľko má človek nadváhu a akú má silnú vôľu.. takže kašli na to čo hovoria ostatní, že koľko by si mala alebo nemala schudnúť za mesiac..

Držím palce