ako odlákať priateľa z pokecu

Príspevok v téme: ako odlákať priateľa z pokecu
smutná23

Mám jeden problém, môj priateľ stále chodí na pokec a mne sa to nepáči. Skúšala som všetko možné, veľakrát sme sa kvôli tomu pohádali, prosím ho nič. Vie, že sa mi to nepáči, ale stále tam chodí. Chcela by som sa vás spýtať ako ho stamaď odklákať, nejak rozumne. Alebo ako s tým máte skúsenosti vy? Čo pomohlo? Neviem, či ho mám už ignorovať, aby si uvedomil, že mi to vadí, ale neviem, či by to pomohlo.

ShaulaThalit

Môj bývalý frajer chodil na pokec v čase, kedy sme spolu boli a bol tam zavesený nonstop. Vedel, že mi to vadí, ale mal na háku. Písal si tam s rôznymi dievčatami, asi mu to dvíhalo jeho mizerné ego a robilo mu to dobre na dušičke :-D
Sorry, ale ja si myslím, že keď chlapovi záleží na žene, tak takého veci, kt. sú fakticky prízemné robiť nebude. Pokec je ok do istej miery, ale naháňať tam baby alebo naopak???

smutná23

Ďakujem vám za príspevky. Ale po dlhom rozmýšľaní som sa rozhodla. Už mi pohár trpezlivosti pretiekol. Deväť mesiacov som ho presviedčala, aby s tým prestal, ale nič nezabralo. Tak som sa rozhodla, že mu dám ultimátum...buď ja alebo pokec. AJ za cenu, že si vyberie pokec. Nech sa rozhodne. Uvidím na čom mu viac záleží. Síce neviem, či robím správne, ale už jednoducho to nezvládam a už som s nervami v koncoch. Bojím sa, aby som z toho nejak neochorela.

B.

Treba ho podľa mňa presviedčať a použiť všetky možné zbrane, ak bude makať, tak nebude mať čas chattovať:)

youki

podla mna rovnako nemozne ako odlakat z facebooku. Bud dotycny chce, alebo nechce a vtedy nemas sancu.
Aj keby si ho nejak docasne prehovorila, tak sa k tomu neskor vrati (alebo pocas tvojej nepritomnosti).
Cize moznost je len, ak sa bude chciet.

janka24

lost--tak k tvojmu prvemu príspevku-bolo to krute,ale perfektne premyslené:-)dáma by to mohla skusit aplikovat ...
a k druhemu, tak..máš pravdu človek by si aj chcel pokecat,ked nemá s kým niekedy realne,ale zajst na pokec,je ako vojst..no, ani to neviem pomenovat...ble

lost

Nechapem co tych ludi na pokece bavi..
Vcera som sa kruto nudil, tak som tam zasiel pozriet, a to je cim dalej tym horsie. Je to proste najspodnejsia skupina ludi*

* myslim tych vacsinu, teda uchylov..
Azet management je tiez na vine, jednoznacne retardovany a skorumpovany gang darmozracov, ked takychto uchylov necha na pokoji a nevymaze im ucet, tmyto chcem naznacit, ze azet umyselne podporuje pedofiliu s aj pod 15 rocnimi detmi!

Svoj podiel viny nesu aj ludia, ze im to je "jedno".. - no ved jedo im to nebude, ked ich 14 rocna dcera porodi vnuca..

A ze sheeple neexistuje... lolz :)

lost

Mozno odstrasit?

Nasiel by som nejakeho transexualneho cloveka (muz>zena) a dohodol sa s tym clovekom nech bali toho frajera, az do takej miery, ze nech sa stretnu a potom nejak ho sokovat ze "aha"..

No snad by mu to otvorilo oci ze nech sa drzi toho co ma doma :D

- a ak nie takto "drasticky" (i ked podla mna si to zasluzi), tak asi "rpvokacne" ze aj ty tam budes cely den, tj. vola ta niekam? "nema cas zlatko, pokecujem"..

je to sice uz take zakernejsie riesenie situacie, no ale ked sa to po dobrom neda, tak ako ? :)