čo by ste robili na mojom mieste?

Príspevok v téme: čo by ste robili na mojom mieste?
Faktneviem

čo by ste robili na mojom mieste,keby ste milovali svoje dievca nadovsetko,a keby aj ono milovalo vas a nechcelo vas stratit.Ale ona si chce letne prazdniny,uzivat,kurvit sa,proste uzivat si to ako sa to v tejto dobe zvykne so vsetkym co ktomu patri, ALE chce byt aj so mnou. Ja jej verim,ze to co chce robit,je cisto v rovine fyzickej a alkoholicky podmienenej,ale aj tak ma to rani,lebo ja by som nikdy toto nerobil.Ja chcem na leto pauzu,aby som nevedel co robi aby si uzivala,zalezi mi na jej stasti a ak je toto pre nu stastie,tak ja si to zelam tiez a nechcem jej to zakazovat,ale proste nedokazem byt popritom prinej. Chcem jej dat pauzu,ale ona pauzu nechce,chce byt so mnou ale nechce byt proste,ze ide na dovolenku ,festak a musi sa strazit aby sa nieco nestalo. Ale bojim sa,ze ked jej dam pauzu,tak potom ked ta pauza,v septembri skonci,tak citovo ochladnem,bude ja alebo ona,teda ze sa to este viac poje...e . Co mam robit? ja viem,ze uz len to,ze som s nou vam asi nedava zmysel a som za KKta ale,ja ju lubim a preto chcem pre nu to naj.

Manhattan

Musim ti bohuzial napisat,ze si dost hlupy a mas zatvorene oci.Ked ti niekto nieco taketo dokaze povedat,ale zaroven ta ,,lubi",tak je to riadny somar.by som ju kopla do riti dobre a tebe otvorila oci s kym to chodis

sieme

...ona ta nadovsetko miluje?ha!! tiez som zena, ale keby som toto chcela od svojho priatela,tak ho isto nemilujem..Proste si nechava zadne vratka..ked si najde niekoho lepsieho cez leto, okasle ta...ak sa nik nenajde..bude znova pri tebe..neznie ti to trochu hlupo, sebecky, egisticky..??je "pekne" ze by si pre nu aj taketo nieco chcel spravit a tolerovat jej "pauzu" ,ale co tvoja sebaucta??

sa zebuc

chlapec ty mas kolko rokov? hm? co tu toto citam prispevky od teba ty si dobre naivny vies kolko takych beha po svete co budu stastne ze maju teba a budu chcet byt len s tebou a ne byt zastavkou pre kazdeho druheho chlapa nachytat choroby a potom dojst ukojena do tvojej postele?

petulinecka

co prosim to ako ona nechce pauzu a pritom ti chce ublizovat to co je za stetku-prepac za vyraz ale v zivote som take nieco nepocula.... clovek co miluje neublizi!!!!!! a to s nou ratas akoze aj do buducnostui? vysrala by som sa na nu

Prskalka

Sex a láska..no áno, láska nieje len o sexe..ale sex a láska že by k sebe nepatrilo...hm... Raz som ale počula jednu peknú vetu: Mať sex sa povie aj milovať sa a to znamená mať niekoho veľmi rád... Ale dievča si chce užívať. Pozri, ani jeden z nás ti nemôže dať radu čo ti na 100 percent pomože, ale ponúkame ti priestor a rozoberanie tejto situácie z mnohých pohľadov.

Rady ti možme dať ale či budú fungovať boh vie.. Za prvé musíte sa o tom fakt važne znova porozprávať, skús jej vysvetliť znova čo pre teba znamená, ukáž jej kludne toto fórum. Spravil si to pre Vás. Pre vás dvoch. Vo vzťahu musí človek aj dávať, nie len brať. Čo ti dáva ona okrem ľútosti? Aký život chce žiť.. spýtaj sa jej. Ako chce vlastne žiť, čo vlastne chce. Chce teba ale chce spávať aj s inými? Chce lásku a sex oddelene? Určite? Fúú. Musíš jej vysvetliť že u teba to takto nefunguje. Osobne ja také niečo nedokážem pochopiť. Neverila by som že by si ma partner vážil, dosť by ma to ponižovalo že ja jemu nestačím. Chodievajte spolu von, dávaj si na nu pozor ak chceš ale ty sám si polož otázku ak sa ona nechce zmeniť do akej miery si ochotný zájsť. Ak ona nechce zmeniť sa tak s tým že sa chce kurviť s inými ty nič nespravíš. Alebo ju skús zmeniť...neznie to možno pekne ale skús ísť na ňu citlivo. Vždy keď bude niekam preč pošli jej zamilofvané smsky ako na nu myslíš, ako ti chýba a boh vie čo všetko.. Neverím tomu že by ťa dokázala podviesť keď si jej práve vyznal lásku, ked na nu práve myslíš...to potom nemá v sebe štipku slušnosti... takto po dobrotky a potom možeš skúsiť ísť na nu aj tvrdšie. Naštvi sa, nebav sa s nou, zanedbávaj ju, nevrav jej že ju miluješ, správaj sa k nej chladne. JEdnak ak sa ona rozhodne že dokáže žit bez teba tak teba to bude menej bolieť.. alebo ju to može zmeniť a može sa snažiť sa znova si ťa získať. Nauč ju že si musí vážiť to čo má. Ak ani to nezaberie tak neviem, neviem. To už potom zostáva na tebe, či sa s tým naučíš žit že v tú dobu keď ti bude chýbať bude možno stonať rozkošou v náručí iného muža...a to je podla mna hrozná predstava...

perlorodka

Nie kafik, láska naozaj nieje len o sexe, lebo láska je skôr o milovaní, pri ktorom dávame zo seba jeden druhému niečo pekné. No nieje možné to "pekné" rozdávať viacerým.

kafe

Faktneviem, ja poznám jedného chlapa, čo má otvorený vzťah. Neviem, akým spôsobom sa k nemu s partnerkou dopracovali, lebo začínali klasicky - zaľúbili sa do seba, mali spolu deti a dnes ich deti sú už dospelé. Obaja majú v súčasnosti sexuálnych priateľov i mimo manželstva, ale musím podotknúť, že sú to veľmi rozumní ľudia. Rozumní v tom zmysle, že sex nepovažujú za niečo TAK STRAŠNE dôležité, aby to zdieľali len s jedným človekom. Venujú sa jeden druhému, starajú sa o seba, rešpektujú sa, ľúbia sa (vraj) a venujú sa i svojim priateľom (zopár priateľom). No to tiež NEznamená, že každé stretnutie končí sexom, že sú stále preč (kdesi na "love"), jednoducho sex pre nich nie je stredobodom, ale okrajom ich záujmu (aký paradox). To čo považujú za dôležité je láska. A je pre nich normálne prejaviť lásku k človeku aj sexom (tak ako ju niekto prejaví objatím, bozkom na líce, či stiskom rúk).

Chlapče, je možné, že ťa priateľka len využíva, že neni schopná hlbších citov.. Ale ako na písal lost kdesi na začiatku - láska má veľa podôb. A je len na vás dvoch, aby ste si vybrali to, čo vám OBOM vyhovuje. Dopraj jej slobodu. Ale je možné, že ju stratíš. Alebo že stratí ona teba. Stojí to za to? Ono ju ale aj tak môžeš stratiť, aj keby si neužívala. A potom je tu ešte možnosť, že aj napriek viacerím s.partnerom vám to stále bude klapať. JA takýmto vzťahom nerozumiem, ale to ešte neznamená, že nemôžu fungovať. Veľa šťastia. Život nie je len o sexe. A láska tiež nie je len o sexe.

perlorodka

Fakteviem, ty si taký dobrý až si sprostý ako bagandža. Takého osla ako ty som ešte nestretla. Po prvé, tá dievčina ťa neľúbi, to raz zistíš aj sám, po druhé si jej istota a preto ťa namotáva peknými rečičkami a činmi, ktoré ty vnímaš ako prejav lásky a po tretie skončíš asi tak, že sa pekne popáliš, ale to ti bude len pre dobro, takže žiaden strach a veľa trpezlivosti, ak sa na teba zase v budúcnosti nalepí taká mrcha ako je tá súčasná. A prepáč, že ťa urážam, ale je to s dobrým úmyslom, ktorý asi teraz nepochopíš.