som nedostatocne tolerantna voci partnerovi?

Príspevok v téme: som nedostatocne tolerantna voci partnerovi?
2kvietok7

mam uzasny vztah,milujuceho priatela s ktorym by sme si casom chceli zalozit rodinu.velmi mi na nom zalezi,len sa obcas citim byt v jeho zivote akosi navyse.priatel ma velmi specificke hobby,ktore sa da robit len pocas pekneho pocasia.prave vtedy,ked by som s nim bola rada aj ja.isla sa prejst,venovala sa spolocnym cinnostiam,no je to zlozite tak,aby som neobmedzovala jeho a pritom stale necakala,kedy sa mi on ozve..je mi z toho velmi smutno,ked vidim ine pariky ako sa vonku korculuju a ja cakam.uz som mu to povedala,on mi na isty cas zalepil oci tym,ze pojdeme.zobral ma na druhy den von a zas sa to opakovalo..poradte mi,co mam robit,ak ste mali niekedy v minulosti podobny problem..dakujem :)

2kvietok7

adam krt..tak moj pribeh bude mat asi velmi zaujimave rozuzlenie..ktore som necakala dokonca ani ja..teda este sa to uplne nerozmotalo..ale uz teraz by bol z toho dobry roman :D
pred dvoma dnami sa mi na moj nick na azete ozvala jedna baba..zhoda nahod byvala mojho priatela..ukazalo sa,ze moj priatel jej ci uz preto,aby nebol smutna,alebo preto,ze je daky divny..alebo z cohokolvek nepovedal,ze ma priatelku..zaujimave,ze?a to nieje vsetko..nielenze ju tahal tak trosku za nos..bol ju aj pozriet..akurat vtedy,ked ja som bola prec..a dozvedela som sa vseliake veci..takze som tak nehorazne z toho vsetkeho nadsena..az nechapem..
a to som si myslela,ze jedinym hacikom je fotenie..a dozvedam sa toto..uf..tak na mna to je silna kava..a co vy..?odpustili by ste priatelovi,ze vam nic nepovedal..a najlepsie na tom je,ze raz uz nieco podobne urobil..a tak som mu to odpustila..a hodila to za hlavu..ved ma predsa miluje...ale toto..no neviem..

AdamKrt

Nechcete sa prestahovat niekde, kde je vacsinou skarede pocasie ? Priatel by nemal moc casu na konicek, ked na to musi mat pekne... :)

2kvietok7

takze skoro po pol roku sa ozyvam..problem je uz zazehnany..ked sa pohnevame,tak mi len povie,ze ja som jeho trdlo..a ze aj ked sa na neho hnevam,aj tak ma miluje..(ved aj ja jeho..len obcas trosku musim viac potrucovat,aby si uvedomil,ze to nejde len tak lahko)
fofit sice chodi este viac(ja obcas s nim,krmim kacky)..ale dako to neriesim..obcas mi to vadi..obcas ma to tesi..vyriesilo sa to akosi samo tym,ze som zacala chodit do skoly..a tym,ze som mu o celom probleme povedala..povedala som mu aj o tom,ze som to zo zaciatku riesila na tomto fore..myslim si,ze priatel to pochopil a som velmi rada,ze som s nim tym problemom presla,lebo s mojou rodinou si rozumie velmi dobre a ja s jeho tiez..obcas ostanem na obed ja..obcas on..
teraz som sice vaznejsie chora,ale je mi oporou..a drzi ma v dobre nalade..uz sme si na seba tak zvykli,ze odvykanie nieje mozne :)) som rada,ze to nasa laska zvladla..

2kvietok7

irmi,ano...vsetko je naspat ...v tych spravnych kolajoch..ukazalo sa,ze ma len nechce otravovat,ked sa ucim..chcel aby som mala dostatocny priestor na ucenie..aby som sa potom na neho nehnevala,ak mi nieco nevyjde..vcera sme spolu stravili krasny den..celycas spolu..boli sme nakupovat..potom sme sli korculovat..na zmrzlinu..a vecer sme si spolu pozreli film..som z toho velmi stastna..dnes sme boli v BB na prijimackach..a len teraz sme prisli domkou..bolo velmi dobre..isli sme sa len domkou napapat..a idem krmit medvede.. :) a poprechadzat sa do hory na dake 2-3 hodinky..a ked uz bude trosku viac pod mrakom pojdeme na korucele.. :)))
irmi,ano bola som trosku urazena..a mohol za to aj ten stres z tych prijimaciek..bolo toho vela..aj ucit sa..aj vsetko..teraz uz viem,ze to je zamnou..a citim taku uvolnenejsiu atmosferu.. :))

irmi

Ahoj, kvietok! Ako bolo?
Inak, mám pre teba novú taktiku :) nerob sama to, čo ti vadí na ňom. ( ...hrala som trochu urazenú...). Práveže dávaj ostrý pozitívny príklad. priemerne inteligentný človek si to všimne,bude prekvapený a vďačný za nerobenie dusna a možno si na to spomenie, keď bude chcieť robiť dusno on.Mám to odskúšané s mojím mužom, ale naopak -niekedy nerobí výčitky aj keď by mohol. Fakt som mu vtedy vďačná...(aj keď zas niekedy je strašný nervák kvôli blbosti, vtedy by som ho.....:( )

2kvietok7

korcule su kupene.. :) priatel sice hodinu meskal,lebo telefonoval s jednym kamaratom..ale tak co ho zahlusim??trosku som zahrala urazenu..ze sa neozval,ale uz je dobre..dali sme si spolu zmrzlinu(ktoru zaplatil on,aj ked som namietala)..teraz sa len preobliect a hura..ideme otestovat,co sme to kupili za korcule :))

sweet_lolitta

Sama si teraz teda napisala, kde je problem. Treba si sadnut a vyriesit to komunikaciou. Inak to nejde. Mozu ti tu ludia radit, co povedat, ako to sformulovat, co najjasnejsie...Alenaozaj to inac nejde...

Pol roka je pomerne kratucka doba, to uznavam, no cim skor najdete spolocnu rec v rieseni problemov (toto je mozno prvy, urcite casom dojde nieco dalsie, nemyslim to ale v zlom), tym lepsie pre vas vztah. Overene.