How does it feel?

Nobody3101

filipka niesi na skype? mohli by sme sa občas povzbudiť že ako to ide..ja som slabá už teraz :( veľmi to bolí a hlavne pocit že by som s ním už nemala byť.

Filipka15

Nobody,ako by si opisovala mna a moje pocity...az na to,ze mna podvadzal...no i tak som teraz na tom tak,ze cely svoj zivot by som dala este aspon za jednu jedinu hodinu s nim...chyba mi tak,ze to az nie je normalne
Nedavaj mu dalsie sance, ani ten moj si ich nevazil a nezasluzil

Nobody3101

podľa mňa na tom máme chybu obaja, aj keď on si myslí, že len ja...Neoklamal ma síce tým že ma poviedol ale v dosť dôležitej pre mňa veci.. Ako mu mám veriť keď si dokáže len tak vymyslieť celé "historky" a pritom som od neho vždy chcela len úprimnosť, iba o to mi šlo..
Rozchádzali sme sa už milionkrát no teraz akoby to bolo iné...pritom on sa rozišiel somnou teraz a vysmieval sa mi do očí..ja-hysterický záchvat maximálny.
Teraz ma bolí hlava, rozmýšľam nad všetkým, a revem, lebo si ma nezaslúži a ja nemám síl sa ho vzdať. Všetci mi to už hovoria, ale ja vždy sa k nemu vrátim lebo mu chcem dať stále novú šancu, a on ju vždy premárni..Bol môj jediný a aj bude asi, lebo už nikdy nikomu nedokážem veriť, bože tak to bolí,,to pomyslenie že "už nikdy" a myšlienky na tie pekné spomienky...ako sa vraví "ľudské srdcia sú nepraktické, lebo sa dajú zlomiť" a to moje je už na kusy, už mám v hrudi iba dieru a bolí to až fyzicky..
Zase to nezvládnem, vrátim sa k nemu a budem trpieť..prečo ľúbime tých, čo si to nezaslúžia???

Filipka15

Nobody,ja som si vzdy myslela,ze ak raz pride den,ked s nim uz nebudem,tak v tej chvili zomriem...a vidis,uz som bez neho tyzden a zatial zijem...No, "zijem", skor prezivam,aj ked vobec neviem ako to bude dalej.Ale viem,ze s nim uz nesmiem byt,pretoze to utrpenie by bolo este horsie.
verim,ze to dokazes...tak ako snad aj ja :-(