Dobrý sex, nemožný chlap

Príspevok v téme: Dobrý sex, nemožný chlap
BOE

Zdravím. Myslela som si, že som zaľúbená. Ale na niektoré rysy toho chalana som alergická. Správa sa ako rozmaznaná ženská: je precitlivelý, urážlivý, skrátka ,,měkota''. Spali sme spolu. Je fakt dobrý (môže sa poďakovať prírode za veľkosť penisu), ale musela som mu povedať, že ho nedokážem ľúbiť. Nie je môj typ. A vtom sa prejavila jeho samoľúbosť, sám o sebe vraví,aký je pekný a ako má sám seba rád. Nedá sa s ním normálne rozprávať, lebo ho všetko uráža, párkrát mal už slzy v očiach pre totálnu sračku, na ktorej by sa iný zasmial. Nemá žiadnu iskru, skrátka som naletela na klamlivý prvý dojem. Ženy, stalo sa vám už, že ste nenarazili na chlapa, ale na ženskú v tele chlapa?

titus

BOE: ved je to i naopak... niektore zeny maju hrubsie spravanie ako muzi, neriesia tak svoj vzhlad ako ine, nezaujimaju ich modne trendy, proste take muzkejsie typy a tiez nemusia byt lesbicky a sex s nimi moze byt fajn. Kazdy je iny, svet nieje ciernobiely...

AdamKrt

A to som sa este zabudol zmienit, ze ich nahanaju aspon 3-aja exekutori, co jej narobil dlhy... :)

Drsnak original ;-) A jak to ta manzelka miluje.... Asi bude tiez drsnacka... :)

AdamKrt

A co je to vlastne drsnak ? Chlap, co bude pretahovat kazdu zensku, pojde na to naostro bez ochrany. Bude hladiet na svoje potesenie, nie na partnerku. Obcas jej urobi preplesk ?

Poznam drsnaka co sa zle ucil. Zena je do neho po usi zamilovana, neda na neho dopustit. Urobil jej 7 deciek, chodi sa ozierat, je nezamestnany, berie jej peniaze, socialne a ona na nom doslova visi...

Hlavne, ze je velky drsnak... :)

BOE

V modernej spoločnosti nemusí nikto nikomu vo vzťahu tolerovať donekonečna niečo, čo mu prekáža. Pokiaľ máš ten dojem,že musíš,tak si podľahol nejakým zabrzdeným konvenciám.

BOE

predovšetkým sa vám chcem poďakovať za seriózne odpovede. nechala som ho. Anita11, práveže nájsť drsňáka, ktorý má úroveň a nie je primitív, za ktorého sa dá len hanbiť, pretože sa stále len bije a ožiera, je problém. ale máš pravdu, som na drsnejšie povahy. a snáď si ten chalan, ktorého som spomínala, nájde nejaké dievča, ktoré je podobne ladené. inak, dosť ma vie niekedy nahnevať, keď si ľudia myslia, že dievča so záujmom o drsňákoch je vulgárne a ,,neotesané'', a preto si hľadá seberovného. stereotyp,ktorý sa udomácnil najmä na Slovensku.

Anita11

Ja mám zasa niekedy pocit, že terajšie dievčatá sú veľmi hrubé a drsné na to, že sú dievčatá, už len tie výrazy, čo používajú. Pri takých sa jemný chalan tiež nemože cítiť dobre. BOE, nechaj ho, možno bude nejaká šťastná, že má citlivého priateľa. Nie každá záplata sa hodí na každé vrece.
Veď drsňákov je na svete dosť, nebudeš mať problém nájsť si "chlapa".

behind

Mas pravdu, mnohí muži, najma mladí nevedia odhadnuť tu spravnu strednú cestu vo vztahu.Bud su hrubí, alebo moc pozorní. Zzenstilosť je podla mna trochu ine ako prilisna pozornosť, ale hranice tazko urciť.