hojenie rany po pôrode

Katka554

Takže je lepšie mať nočnu košelu ako pyžamo? Hlavne z toho dôvodu že spodok pyžama by mi bol nanič? Aj tak by som ho nemohla mať na sebe? A ja kvoli tej vložke.
A prosim vas ak pride vizita tak sa asi prepadnem od hamby ak mi tam budu všetci pozerať :-). Ako to bolo u vas?

jablčko

mohli sme nosiť také sieťkované jednorázove z lekárne. inak veľa toho človek nenachodí, ked ho to bolí, takže vložky držali. Ja som chodila ako debil, pretože som veľmi chudá a ked som mala pocit že mi vložka vypadne, tak som si ju prichytila rokov cez nočnú košelu, no vezerala som asi divne. ale bolo to lepšie nebolelo to tak ako keby ma tam tlačili nohavičky.-..

ejuja

ahojte, zasivane rany sa daju liecit aj kupanim sa v repiku. A tie nohavicky by si nemala mat ale potajme sa naozaj davaju, alebo sa daju kupit v lekarni alebo zdravotnickych pomockach take sietkovane - tie lekari respektuju - dokonca pri cisarskych rezoch ich odporucaju...

Katka554

Ahojte dzvedela som sa že sa nesmu nosiť po pôrode nohavičky, lebo lekari v nemocnici by mohli na to nadavať. To ako potom idete na zachod? To si mam vložku medzi nohami držať rukou? :-) Viem že tajne ak nie je vizita si ich môžem dať :-) lenže ako si to predstavuju ti doktory tam? určite tušia že si ich ženy davaju tajne, nie? Ja si to neviem predstaviť a ta vložka ak ma byť len volne medzi nohami, veď by sa mi v noci pohla a našla by som ju možno na zemi, no aj tak treba asi dve nad seba lebo by mi krv stekala aj pochrbte však? :-)
Ďakujem za rady, ešte som nerodila tak ma z toho chaos :-)

jancecka

ahojte, a to zošitie bolí aj pri chôdzi? či len sedení? A čo s malou potrebou? Ako to vyzerá? pripravujem sa na pôrod, vcelku sa teším, aj pôrodné bolesti si myslím že pretrpím :D aj sa na ne teším, ale bojím sa zašívania D: že ako to potom bude vlastne

delfinik

v lekarni si kup tantum rose ale mne sa zda že sa to už vola rosalgin,je to ako sumienka to si urob do cisteho lavora take akurat ani ne horuce ani ne studene a umyvaj sa s tym,pomaha to mne to pomohlo, mne to poradili sestričky na šestonedeli,važne hned po prvej aplikacii ucitiš uvolnenie držim palceky,aby to preslo ja viem ako to je a ešte to teplo.