váš názor na to

ivana45

Nie je to v poriadku. Po 5 rokoch vztahu je to velmi velmi divne. Nehnevaj sa, myslim, ze on s tebou do buducnosti nepocita. Zamysli sa nad takym vztahom. Cim skor.

slobodnaa

asi sa za teba hanbí :) keď s tebou nechce ísť. To, že ide sám je ok, aj ty choď. Potrebujete si predsa od seba oddýchnuť, ale to, že nechce ísť s tebou to ok neni.

.......

uhlie muzi vyzaduju priestor zeny pochopenie to je OK ale klamstvo

potom sa obvinujeme a trestame

Psychicky-zena sa snazi muza pritiahnut spat otazkami a ...a dalej ma nic nenapada

Fyzicky-ked po zene partner zatuzi zena ho odmietne

Citovo-ked sa on vrati zena ho obvinuje

uhlie ale Sonicka sa pyta na klamstvo

uhlie

....,

zeny prepadaju panike vzdy. Aj ked muzi klamu, aj ked neklamu.Normalny clovek podlieha panike len v nejakej vaznej situacii.

......

uhlie
udal si super dovod preco muzi zenam klamu a potom zeny zacnu prepadat panike
muz sa "odtahuje" najma preto aby uspokojil svoju potrebu nezavislosti alebo autonomie no ak klame ....to je na uvazenie ....

uhlie

Ja som to tiez tak robil za mlada. Na diskoteku sa totiz ludia chodia zabavit a nie pocuvat sprisahanecke teorie o to, ze som sa na nejaku pozrel viacej, ako som mal, popripade, ze aj ked islqa prriatelka so mnou na disko, tak sa jej nechcelo tancovat, alebo, ci som vypil o jedno pivo viac, alebo menej. Na disko sa chodia ludia zabavat a nie trapit...

Soňa52

presne, tak to bolo aj u mna Kajka01. Dozvedela som sa to na druhý deň, že tam bol.Skoro ma porazilo. Ide o to, že každu sobotu sme smolu, ale teraz sme neboli lebo som zostala na víkend v meste kde chodím na VŠ, bo v piatok som mala skúšku a ešte mám v pondelok. Tak som nešla domov, bo to mám dost ďaleko.A hneď skončil na diskoteke s kamošmi. veľmi som sa naštvala, bo, ked som ja chcela íst, tak nechcel.

kajka01

ja som mavala podobne zalezitosti tykajuce sa disco...ked som ja chcela ist nechcelo sa mi a bla..zrazu na druhy den mi oznamil ze bol ale ze to bolo uplne neplanovane v noci sa rozhodli s kamosmi..par krat som to ako tak so zatatymi zubami odtolerovala, ale moj pohar trpezlivosti pretiekol a to som mu uz riadne vytmavila.
mne neslo o to ze nemoze ist s kamosmi sa zabavit..mne islo o to ze mne o tom nikdy nepovedal a na druhy den akoby sa nechumelilo oznamil ze boli...a nervy mi praskli uz v dobe ked vedel ze chcem aby sme aj my isli spolu, to sa nikdy nedalo a nakoniec bol samozrejme bezo mna.
takze aby som to zhrnula podla mna to nie je v poriadku ked chlap vie ze chces ist aj ty..treba mu to povedat...
u mna osobne to vyvolavalo nedoveru ze o co mu ide ked so mnou nie a s kamosmi ano, co tam chce robit ked nie je schopny sa zabavit aj so mnou a pod...doteraz mi stupa krvny tlak ked si na to spomeniem...trochu sa to upravilo ako som uz narobila "poriadky"