Moj havino

Príspevok v téme: Moj havino
NikaS

Ahojte uz rok mam yorkshira babu Zaru. Velmi som ju chcela som rada ze ju mam, len mam pocit ze ma vobec nema rada... Ja sa jej vobec nevenujem ale nie naschval proste sa neda ... Ale cez prazdniny urcite bude.
Ale cgcela by som sa spytat , ako mam svojho psika spracovat aby ma mala velmi velmi rada, aby chcela byt somnou , tlacila sa mi pod perinu bola zo mna stastna ....

Dakujem

slobodnaa

Keď sa jej vôbec nevenuješ sa nečuduj, že ťa nemá rada. Pes neni debil, nebude si predsa vytvárať vzťah k niekomu kto o neho nestojí. Ty len chceš aby bol ten tvor na tebe závislý, lenže keď je závislý tak sa o neho musíš starať. Pes je ako dieťa, sám neprežije. Hlavne nie domestikované psy. Nie je to hračka, s ktorým sa chvíľku pomaznáš a dovidenia. Pes do postele nepatrí, raz ti to začne vadiť a potom čo? Keď mu to raz dovolíš už mu to nesmieš zakázať. Kúp si radšej plyšáka. Pes uznáva ako vodcu svorky toho, kto mu dáva nie len lásku ale aj starostlivosť a disciplínu, výcvik.

miselinka

ahoj ja som mala westika, on bol ku kazdemu mily a skazdym sa hral,, mala som pocit tiez ze ma nema raz, boli sme skoro stale spolu,,, ale ked vyrastol, tak bolo vidiet ze kto mu je panom,,,stacilo ze ho mal niekto na rukach a som sa vzdialila na dva kroky, tak aj ked bol maly, tak ho nevedeli udrzat, je to aj od danej situacie,,, niekedy bol tiez urazeny, ale inak tak ako iny vraveli, TY sa snim hraj, krm ho, a tráv sním vela casu...

Manhattan

Jednoznacne ju vod na prechadzky,musis u nej vzbudit doveru,necakaj hned,ze ti skoci do narucia,ked nemas cas sa jej venovat.Vsetko chce cas,snaz sa ju kupat,krmit,maznat sa a ono sa to casom dostavi.

rollka

sa cudujem,lebo fenky su zvlast pritulne tiez som mala yorkschirku,milovala nas celu rodinu neskonale.Pred rokom mi ju zniesol zo sveta veterinar,mala 7 rokov

coco

psy miluju svojho pána bez akýchkolvek nárokov, stačí že dostane od teba pravidelne stravu a bude ti preto vdačný a milovat ta.
ešte som sa s tým nestretla aby niekto mal pocit že pes nemá rád svojho pána,iba ak cíti že ti je naprítaž a to može byt reakcia.možno si ho odmietla ked sa chcel tulit hrat sa nemala si času a pocituje frustráciu.mala by si ho viac hladkat,aby cítil že je doležitý pre Teba.

mate59

treba sa jej viac venovať,chodiť s ňou na prechádzky,maznať sa s ňou,ale najviac zaberie,keď ju budeš kŕmiť len ty,na to zareaguje najrýchlejšie.Pes to vyžaduje stále,potom ťa bude mať najradšej.