Orál

Príspevok v téme: Orál
emma*222*

Takže mám 13 a pol.....a s frajerom chodim uz 1 a pol....rozhodli sme sa ze nas vztah nejako ozivime a povedali sme si , ze ked budiúci vikend nie su moji rodicia doma pride ku mne a bude u mna spat....a chceme si vyskusat navzajom oral...je to podla vas dobry napad??? ze si urobime navzajom oral, spolu sa osprchujeme, pojdeme spolu spat, budeme kukat tv, mazlit sa....nie je to nezakonne, či?
tak mam ist do toho???
thnks za vsetky odpovede

omfg

NEhnevaj sa ale mne to pripada sproste... Takay mali zasrani ako vy nic v zlom al e je to pravda a uz xete oral ...nech ta vypalcuje ale toto je uz moc nehnevaj sa ale podla mna mas este kopu casu... neskor by si lutovala...

luuska

Kvety zla: No možno by bolo vhodné zistiť si, či považuje krtko-lampa všetky pravidlá za nezmyselné, alebo vo svojom vyjadrení odkazuje iba na také pravidlá, ktoré sú nezmyselné.

Kvety zla

ehm, iba hlupy clovek povie ze pravidla su nezmyselne.

ja nehovorim ze kazde pravidlo je nevyhutne a idealne, a s inym pravidlom by to neslo, ale existuju nejake normy bez ktorych by spolocnost nemohla existovat. ano, ak chceme anarchiu, mrtve tela po uliciach, "sodomu a gomoru", tak su pravidla skutocne hlupe a nezmyselne.

a je zaujimave, ze prave dusevne obmedzeni ludia, ktorych spominas, su prave ti, ktori nie su schopni riadit sa normami a pravidlami ktore nam urcuje spolocnost, a prave oni su uzatvarani v ustavoch, pripadne reedukovani aby boli spolocnosti neskodni...

preto, mily krtko-lampa, pevne verim ze si to myslel ironicky. lebo ak nie, tak si si v jednej vete dokazal tak protirecit, ze ta jednoducho nikto nemoze brat vazne. :)

krtko-lampa

Iba naozaj dusevne obmedzeny clovek sa bude riadit nezmyselnymi pravidlami =)

Neviem preco, ale takyto ludia mi pridu hlupi ;) ...

luuska

Všelijaké - ako áno, ako nie. Niekomu môže pripadať zvláštne, že už 13-roční skúšajú sex a niekomu zvláštne, že 20-ročný ešte nikdy. :-)

Shalala

No ja nic v zlom,ale pride mi to take vselijake ze uz aj 13-rocne deti skusaju take veci.K comu je to dobre?Ujde vam nieco?Vsak to este nie ste ani poriadne vyvinuti...Neviem no,neriskovala by som take veci a v takom veku!

luuska

Pokiaľ viem, tak deliktuálna spôsobilosť, t.j. spôsobilosť niesť zodpovednosť za protiprávne konanie vzniká v okamihu dovŕšenia 14. roku života, pričom od 14. do 18. roku (teda do dospelosti) je to polovičná sadzba.

AdamKrt

takze z toho vyplyva, ze aj ked to robia 2 malolete osoby, tak sa dopustaju trestneho cinu a su rovnako postihnutelne. Mozno dostanu len mensiu sadzbu, alebo to bude na zodpovednosti ich rodicov ?

Kvety zla

och a este, keby niekto neveril ze je to skutocne trestny cin, zacitujem trestny zakon:

Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne
zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
zbierka zakonov č. 300/2005, paragraf 201

a oralny sex je "iny sposob sexualneho zneuzitia"

pre dalsie info odporucam pozriet
sk.wikipedia.org

a ehm, kedze dieta do 15 rokov nie je trestne zodpovedne (co sa tyka sexualneho zneuzivania, viem ze je to inak do 14), nemoze sa samo rozhodnut ci to "chce" alebo nie. teda, akakolvek sexualna cinnost s osobou pod 15 rokov je trestna cinnost.

Kvety zla

Ako... naozaj, oral je druh styku (nie vsetku musi byt pohlavny styk na to aby to bol sex... ved sa to aj vola, ze oralny SEX), a tym padom je protizakonne ho robit ak ma aspon jeden z ucastnikov menej ako 15 rokov.
ta hranica nie je tak dana len preto, aby deti neotehotneli, homosexualny styk (aj u muzov, aj u zien) je na slovensku tiez povoleny az od 15 rokov (a z homosexualneho pohlavneho styku este nikto neotehotnel). a ochoriet mozete aj z oralu, aj z analu... :)
to len tak, FYI.

a btw, kedze je to druh styku, je otazne ci by sa potom malo dievca ratat ako "panna". ide o to ze moze mat panensku blanu, ale ked vyfajcila polku mesta, celkom urcite ma aspon dve-tri pohlavne prenosne choroby, nemoze si hovorit ze je "panna". ja viem ze som odbocila, ale irituju ma tie male kurvicky ktore sa tvaria ako panny len kvoli jednej blane.

a tym som nechcela nijako urazit autorku temy, ja len ze... urob to ked sa na to budes citit pripravena. nezakazujem ti to. len odpovedam na tvoju otazku ci to je nezakonne alebo nie - a odpoved je: ano, je to nezakonne. ale je na tvojom rozhodnuti ci to urobis alebo nie, ked to urobis uz sa to nebude dat vratit nazad.