Preco nemozem schudnut?

Príspevok v téme: Preco nemozem schudnut?
silvus28

Robím všetko preto,aby som schudla, jem častejšie malé porcie, nejem mäso, len ryby a hydinu, nejem biely chlieb a pečivo, ale celozrnné výrobky, ovsené vločky, nízkotučné jogurty, ovocie, zeleninu...ale trochu málo pijem...je možné že práve preto sa mi nedarí schudnúť? Alebo mám už z tých večných diét spomalený metabolizmus? Poradíte mi, ako ho zrýchliť? Ďakujem

gaudi

suhlasim s Mimulus
ja som tiez schudla obmedzenim peciva a priloh, dokonca som si obcas dala aj cokinu a sklo to dole.po 5 som nejedla a ovocie som jedla len do 12. chce to len vydrz a pojde to:)

Mimulus

S hladovkou súhlasím ale nie úplnou. Diéta bez pečiva,zemiakov..... Schudol som za mesiac 11kg a držím sa. Človek aby nenabral späť tzv.Jojo efekt musí zhodiť min 2x toľko ako chce naozaj schudnúť!!! Pretože naberie späť min polovicu!

patress

Ahojte ak vám môžem poradiť ja som chcela schudnuť takisto som skúšala hocijaké diéty mala som dukanovu,bielkovinovú,ryžou a ešte viac a nakoniec som si zmenila stravu sama som začala jest iba celozrne pečivo s cottage cheese syr a zeleninou a od vtedy som schudla 13 kíl a je to super aj pravda lebo aj jeden môj známi si ju dal do jedálnička a taktiež schudol za krátki čas. :)))

jajkafr

zuzic
to nie len pri chudnutí celkovo každý by mal piť dostatočne veľa tekutín lebo ak človek pije tak sa mu z tela odplavujú zlé látky

mate59

zuzic - pri chudnutí nemusíš piť viac ako obvykle.treba piť vodu celý deň,cca 2 lt tekutín,ale platí to ako hovorí sway.

jajkafr

to je pravda že ak neješ po 18 to nieje hladovka ja som schudla tak že som nejedla po 17... a doteraz mi to ostalo ak sa nestihnem navečeriať o 17 prejde ma hlad a neskôr do seba už nič nedám lebo mi nechutí a potom mi je zle od žalúdka a veľmi dôležitý je pitný režim minimálne 2 litre tekutín denne a váha ide dole sama... a s tým denným kontrolovaním váhy je pravda... keď som zo začiatku držala diétu každý deň som stála na váhe keď som videla, že ručička ide smerom hore vedela som že som dakde spravila chybu a hneď som ju mohla napraviť :) a čo sa týka cvičenia ak človek cvičí tak si nemôže kontrolovať váhu ale centimetre... pretože cvičením sa zväčšujú svaly a váha stúpa aj keď sa miery znižujú :) držím palčeky :)

sway.

silvus28
to,ze si zacala jest zdravo,neznamena,ze zacnes hned chudnut.Pri chudnuti je rovnako ako zlozenie,dolezite mnozstvo stravy.Cize ak nechudnes cca 1kg za tyzden,uber zo stravy alebo pridaj v cviceni :-)Proste zachovaj rovnicu prijem < vydaj.A nie je mozne aby si nechudla..

zuzic

joj tak to nie je taka hladovka:D
ja nejem po 17 a povazujem to za prijemnu veceru;)
ale denne kontrolovat nie je moc dobre...

nathalie76

...ved Silvus prave o tom hovori, ze si upravila stravu,...otazne je co znamena "trosku malo pijem"-alkoholma vela prazdnych kalorii...a ako si na tom s pohybom???