Dobrý gynekológ/ -ička v Trnave

JMFM

P.Novak je zvlastny.bola som tam prvy krat.ani sa na mna nepozrel.z predchadzajucich mojich vysetreni usudil ze nie gynekolog ma ma liecit ale ja sama.mam opakujuce mykozy.vycital mi ze som nebola na imunologii.tak ma tam poslal.este zistil polyp,tak sa asi potesil,ze daco normalne a nie mykoza.ma neludsky pristup,citila som sa tam ako krava truba co ho otravuje.inak nebol ma ochotny vypocut;zastavil ma nech pocuvam ja jeho.vela zasadnych otazok dava sestricka.najprv jej musite povedat co vam je ona to povie doktorovi ten pozrie do karty a cele to skomentuje vycitkami.lutujem tuto volbu.vlastne to volba ani nebola.nik iny ma nechcel pre kapacitu vziat.prestahovala som sa z MI.poviem vam vsetci nadavaju na vychodniarov, no oni stale nestratili ludskost. Na zapade je to o inom.

Izidara

Neodporučam mudr. Červenku, od pôrodu, ktorý očividne nezvladol mám doživotne zdravotne následky, ľutujem, že som ho vtedy neudala, nezasluži si ordinvat

Ema132

ja chodim k Novakovi a musim povedat, ze je vazne mily pan, vsetko mi vzdy vysvetli, poradi..nemala som vaznejsie problemy, tak to zhodnotit neviem, no co sa tyka komunikacie tak je fajn:)

lindula

Ahojte, ja chodím k Štrbovi a som s ním spokojná, má všetko potrebné vybavenie a už keď sa tam odhodláte, urobí všetky vyšetrenia naraz, a myslím že to je dosť veľké plus.

jaja

No a MUDR.NAVRATL už nemá tú tlstú hrdzavú sestričku, čo stále mala problem nás objednať /volala sa Ivana/..teraz tam má takú milú, ochotnú, ústretovú sestričku Lenku a to je poklad. Síce len ale na 3-5r ju zastupuje, ale s tou pred tým sa teda nedá porovnať. Táto terajšia je veľmi preveľmi ústretová, aj telefony zdvíha, aj vtlačí pacientku, ked treba...no naozaj.

jaja

Veľmi dobrý gynekologovia sú v TT nemocnici, naozaj dobrý!!! + ešte Štrbo má ambulanciu na Športovej..poobede tam zasa ordinuje v jeho ambulancii naozaj veeeľmi vyhľadávaný urolog Mudr.Cvik a toho naozaj viem vynachváliť!!! Kedysi Mudr.Navratil na Kalinčiakovej bol veľmi vyhľadávaný, ja ale od neho odchádzam, lebo ked lekár niekoho sleduje a nelieči a po roku je stav vážny až na operáciu, tak je to moje sklamanie voči nemu ako k lekárovi.Pritom 10rokov som tam bola spokojná, ale ma sklamal..a nielen mňa...aj ďalšie 2 operatérky, ktoré somnou ležali v nemocnici a dopadli rovnako.

mikri

No ja som bola u Navrátila a naozaj mu musím uznať, že keď som bola tehotná tak mi včas zistil starnutie placenty. Potom ma poslal Čechovi lebo už rodia len doktori z nemocnice a ten mi povedal že všetko je O.K. a babo bude v riadnom termíne!!! A pritom mal v karte napísané že to bude skôr. Takže ak už lekár neprečíta ani tú malú kartičku tak neviem a tiež som mu nič nedala ani bonbonieru žiadnu kávo asi preto... Potom mi svokra vybavila Štrbu a ten hneď!!! volal do nemocnice a na druhý deň ma prijali a mala sa narodila za dva dni... Takže toto ohladne tehotenstva. No pre pol rokom som Navratila zmenila kvoli sestričke lebo nebolo možné sa objednať... Prešla som k Ilavskému a ten mi hned pri prvej cyto. zisil zle vysledky ( tie určite nevznikli za rok) a poslal ma do BB + dalších 800+5000,-Je pravda že ak k nemu chodíš raz za rok a si zdravá tak tých 200 korún obetuješ ale keď tam ideš xy krat do roka príp. za mesiac tak to je ozaj pálka. Ale ja som rada že to našiel včas a mohli sme to riešiť lebo inak neviem....A čo sa týka tých problémoch v tehotenstve tak dufam že to nejako so sestričkou poriešia lebo neviem...

katarina

viete mi poradiť a napísať číslo na doktora Novotného.Sestra už obvolala v TT 5tich doktorov a nechcú ju zobrať.práve sa tam presťahovali a chúda nevie čo teraz.

markketa

ak sa rozhoduješ,medzi ELIASOM A NOVAKOM,poznam ich oboch.chodim k NOVAKOVI,da sa snim porozpravat,ma šikovnu sestričku.nemohla som otehotniet tak ma poslal k ELIASOVI,ten moj problem vyriešil,tak som išla spet k Novakovi,potom v tehotenstve sa vyskytli dalšie komplikacie,dr.Novak ma doporučil hned do nemocnice dr.Cechovi a ak bol zaneprazdnený,bola ochotna zastupit ho dr.Stefanikova.vdaka nim mam krasnu ročnu dcerku.dufam,že som trošku pomohla v rozhodovani.