radsej ani von nejdem...

Príspevok v téme: radsej ani von nejdem...
Icesnow

prosim vas pomozte mi ak mozete...mam 14rokov a som strasne biela v tvary a este k tomu mam aj niake tie vyrazky ktore je na tej bledej tvary strasne vidno..a dalsi problem je ze sa mi neda na tvary opalit zostanu mi len cervene lica:( skusala som si davat samoopalovaci ale po tom mi zostavaju flaky:((..da sa s tim neco robit?:(

- mira

Mala by si jedávať potraviny, ktoré ťa zásobia minerálmi. Si demineralizovaná zo sladkostí a z tej istej príčiny sa ti tvoria na koži zápaly. Biela si, pretože oblasť kože je zanesené hlienom z mlieka príp. bielej múky. Minerály i vlákninu získaš zo zeleniny a celozrnných obilnín. Tak sa časom prečistíš a varážky sa prestanú tvoriť.
Vylúčením mliečnych výrobkov, ktoré ničia antioxidanty, získaš broskyňovú farbu pokožky.

Icesnow

dikimoc...viete a na tie vyrasky pouzivam rozne veci a napriklad tie s obsahom alkoholu...po tom sa mi vzdy supe plet...a dakujem sunyface urcite to vyskusam:)

sunyface

tiež mám sestru s mliečnou pletou,ktorá sa dá tažko opálit.odporučila som jej nech si mieša samoopalovacie mlieko s telovým aby to nebol silný efekt, vyskušaj to. a tie vyrášky sa daju rozne vysušit skus pytiol.