Urieknutie

cloe

Ja som mala porobenie (urieknutie ) Bola som stale slaba a ospala,prestalo sa mi darit v zivote a smola sa mi stale lepisla na paty.Nasla som na internete stranku kaitan.sk pana Kaitana a napisala mu,poslal mi bezplatne techniku kde som zistila ze mam skutocne porobenie,zaplatila som mu a pustili sme sa do spoluprace,o par dni to zacalo byt uz omnoho lepsie a dnes musim povedat ze mu velmi dakujem a je to obrovska zmena k lepsiemu,jednoznacne odporucam.

Barcajova

No ja som mala odrabala ma jedna zena na dialku stalo to vela ale vyplatilo sa ta zena je moja favoritka co sa tyka carovania aj vestenia viem ze zaco zaplatim dostanem a je to na dialku.Staci si zadat do google sevalinka ma tam o porobeni napisane vystizne slova aj pre ych ktory neveria a su retardovany ze nieco je nasa chyba v konani a nieco sa len sere a sere aj bez nasho zasahu.Neslusne vyjadrene porobenie

zuzusa

No niekedy strašne dávno môj otec strašne rád prisahával na naše zdravie. Teras ako staršia bývam dosť často chorá, tak som si na to spomenula. Bola som si dať aj veštiť a povedala mi že je tam prekliatie ale aj s minulého života. Poradila mi jednu pani ktorá to vie odstrániť. Väčšina ľudí v mojom okolí takým veciam neverí, preto som bola zvedavá na vaše názory.

jajka001_

vraj cervene snurky ako naramky funguju ak vies kto na teba zazera a "zlorečí " ti alebo aj tak vseobecne na ochranu

lost

Cize mi priblizne staci 1 340 000 000 000 eur na znicenie sveta, no ak by dali nejaku hromadnu zlavu, no nekup to :)

B.

Ja s tým mám skúsenosť, viem to aj dať preč:D Funguje to aj na diaľku, niektoré veci musí človek urobiť sám.
Je toho viac:
z oči (bolesti hlavy, horúčka), porobenie (negatívna energia v biopoli), prekliatie ústne (nedarí sa), prekliatie cez vec (kolaps totál).
To, čo sa vyskytuje najčastejšie je, že sa človeku nedarí, utiahne sa, resp. netúži po spoločnosti, postupne dochádza k rozpadu psychiky (nejaký ten rok to človek vydrží atď).
Ešte jestvuje aj tzv. zrkadlová ochrana proti negatívnym vplyvom.
Niekedy sa kliatby považujú aj za nečistých duchov, ale nie sú to žiadni duchovia len negatívna energia vopred naprogramovaná na zruinovanie iného.
Je to hrúza des.
Čo som si všimol, tak na nete sa za to berie okolo 200 euro.