Malé prsia, nevadí, ale...

B.

Na tom frčí celý svet. Čo k tomu dodať? Prispôsobiť sa alebo nie, tlaku podľahne takmer každý. Slovami nemožno všetko opísať, čo a ako, nejak tak.

more

karina, tema bola zalozena kvoli prsnikom a nie prsnym svalom. gogo_inku nezaujima nejake rysovanie svalu ale tvarovanie prsnikov. myslim ze to hovori za vsetko. zbytocne namotavas to dievca. a-z to napisala tiez pekne. ked si este mozem rypnut - pre trenera si len obycajny zakaznik, zdroj obzivy. on by ta neodradoval od navstevy gymu ani keby si mu povedala ze si chces vycvicit zadok na podobu halley berry. (sice by si pomyslel svoje ale kto chce kam - pomozme mu tam, hlavne ze calujes).

B.

Priber:DDD Keď máš okolo 49 kilo, tak ťažko budeš mať kozy ako Pamela:) Možno sa mýlim a máš 120 kg a také prsia, ale o tom dosť silno pochybujem.

A-Z

Zial, baby, more ma pravdu.
Mylite si pojmy, a to, ze prsia nie su prsne svaly. Hrudnik tvoria prsne svaly, na ktore, ano, existuje mnozstvo ucinnych cvikov. A prsia (teda to, co davame do potprdy :) tvori len tukove tkanivo a zlazy. No a uznate, ze s tukom sa nic robit neda... Nevytvarujete tuk, tak isto ako vsetky ostatne partie tela s tukom - mozete len tuk odburat schudnutim, alebo naopak este zvacsit, pribratim. Rovnako je to aj s prsiami, ak schudneme - zmensia sa, ak priberieme - zvacsia sa. No a tymi cvikmi na prsne svaly, ktore sa nachadzaju "okolo" prs ich mozete akurat mierne nadvihnut, naoko zlepsit vizual, ale v ziadnom pripade nie zvacsit.
Ved si nastudujte clanky, cviky na strankach, ktore sa odborne venuju posilnovaniu, aj zenskemu.

Karina

More recni si co chces, ja som nikde nespominala zmenu velkosti prs, kosickov ani nicoho podobne, ale rysovanie svalu... A ze po mesiaci nemozem vidiet vysledok? No neviem, bud som slepa, alebo natolko psychicky presvedcena o ucinkoch cvicenia, ze ich na svojom tele vidim aj ked tam v skutocnosti nie su... A to cvicenie nemam z vlastnej hlavy, trener snad vie lepsie co a ako mam cvicit... Ale nevermind, ked potrebujes rypat tak ryp :)

more

par rokov dozadu som rekreacne posilnoval ale to je i tak bezpredmetne kedze som muz a nie zena. ani so svalmi u muzov to nie je take ze si chlap povie - heh mam vrabci hrudnik ta idem na to a bude zo mna rambo. v podstate to aky budes mat progres zavisi takmer vyhradne na genetike. ak clovek nema dobru genetiku tak moze zlomit hoci aj cinku a nic moc sa na nom neukaze. to hovorim o svaloch a posilnovni. ty sa bavis o tuku. ak nejake zeny tvaruju zadok, ruky, brucho - tak hovoria iba o ovisajucich neforemnych faldach sadla, od ktorych sa im podarilo oslobodit. samozrejme ze spravnym cvicenim sa spevnia aj svaly na bruchu, zadku ale to s prsnikmi nema uuuplne nic do cinenia.

gogo_inka

more a ty sa venujes posilnovaniu alebo ako to mozes s takou istotou povedat ze cvicenim sa nic nezpevni na prsiach ? myslim si, ze ked sa da zadok, stehna, bruchu, ruky, daju sa aj prsia, a presne tak ako pise july.

more

To ze cvicenim alebo plavanim vytvarujes prsia je popularny omyl. Ak do toho pojdes tak to zistis aj sama. Velkost, mozno aj v najmensej miere tvarovanie ovplyvnis iba pribratim na vahe alebo chudnutim. Ale ten objem nepojde iba do prs ale do celeho tela. Este raz: tukove tkanivo resp. prsia na cvicenie nereaguju. Podo mnou pisuca Karina trosku keca, za mesiac takeho relaxacneho cvicenie ako iste robi ona sa ani nevyrysuje, vsak svaly si na zataz este len zvykaju. A prsia zataz ani nepostrehnu pretoze tuk nekona ziadnu pracu. Este ma napadol jeden priklad ( skor odstrasujuci). Poznas toho muzochlapa co si hovori Zorka Czoborova? Aj ona s oblubou tvrdi ze si prsia vypracovala dlhorocnym tvrdym cvicenim. Odhliadnuc od toho ze sa postavou podoba na chlapa (siroke ramena, ziadne boky, poriadne chlapske brucho), a teda ani opacne muzske pohlavie nemoze sexualne pritahovat, su tie jej silikony maximalne neesteticke. jednoducho - nech si chlap nalepi na hrudnik hoci aj kravske vemeno ... ale radsej necham tak. nic proti Zorke. citi sa zenou, tak nech jej to vydrzi.