Živá voda-mýty-bludy-klamstvo alebo pravda

Príspevok v téme: Živá voda-mýty-bludy-klamstvo alebo pravda
Prieskum

Mohli by ste napísať skúseností ako Vám pomohli pri liečení, správnej výživy alebo rekonvalescencii rôzne druhy vôd -vodovodná voda -pramenistá voda -studňová voda, destilovaná voda,zásaditá, kyslá, slaná, ionizovaná voda, strieborná voda -diamantová voda atď. Všetci potrebujeme zdravú vodu a zdravé prostredie, ale aké to má byť ?

MajkaV

Ja osobne som mala dlhodobo problémy s refluxom, už 2 roky používam ionizačnú kanvicu a problémy sa výrazne zlepšili...objednala som tu: www.cistavoda.sk

Výkon

Nik nechce mať zdravie ? Športovci pijú zenergizovanú vodu aby stimulovala telo k väčšiemu výkonu. A viete že aj rýchlo sa opotrebujú a zdravotne zle končia??
Tí čo túto vodu nepijú nedávajú taký špičkový výkon ale zas nemajú po skončení kariery také zdravotné problémy - nevysvetliteľné umrtia špotovcov na športoviskách. preto je veľmi dôležité čo pijeme !

BIOzistenie

Na TV Markýza pred niekoľkými dňami bol uvádzajúci šot v správach o škodlivosti čerstvého ovocia a zeleniny hlavne pre strednú a staršiu generáciu.
Nebolo vysvetlené prečo je škodlivá. Viete nikto bližšie informácie o tomto najnovšiom zistení ?

Dr.J.K.

Máme skúsenosti s vodou tecnicky upravovanou podľa DR. J.K. Niektoré spomeniem.
75 - ročná pani dostala mozgovú porážku.po dvojmesačnom pobyte ju doviezli domou na nosítkach, ochrnutú na zomretie.Pridelili jej sestry na doopatrovanie. Po 14 dňoch sme začali jej dávať Golden vater asi 1l čistej vody denne.
Za 14 dní musela prestať používať asi 8 druhov práškov ,ostali len niektoré a to s polovičnou dávkov.Tlak klesol z 200 na 120 a srdce ako u mladého človeka.Vrátil sa rozum a stará mama sa postavila na nohy a začala žiť normálným životom. Malé odumretie mozgu ostalo ale žila ďalej samostatne.
Po 40 muži a ženy cítia že sa im zhoršuje zrak.
Od vtedy ako používame Golden vater asi 1 l čistej denne a varíme všetko len v nej, sa nám zlepšil zrak, prestali horúčky,bolieť kĺby, rany sa liečia rýchlo,používame ako vodu po holení -nie sú fľaky na tvári.
Chrípku s horúčkami a liekmi už 10rokov nepoznáme.Zapalené oči liečime vypachovaním Golden vater, účinok okamžitý. Keď ZLé zjete - tažkosť na žalúdku alebo sa prejete pomôže Golden vater. Máte zapal zubov , ďasná alebo hrdla, pomáha vyplachovanie a pitie.
A mnoho ďalšich dobrých vlastností pre zdravší život nam uľachčilo pitie tejto vody od Dr. J.K. Bez nej sa jednoducho nedá rozumne zdravo žiť.Potrebujeme ju!

Skutočnosť

Uvedomte si, že všetkého veľa škodí!!!!
Slnko tiež zabíja aj na zemi v oblasti rovníka!!!, nehovoriac vo vesmíre.Vo vysokých polohách si musíte chrániť oči aj kožu !!
A predsa slnko pre našu Zem rastliny zvieratá a nás, je blahodárne!!!!!!
Kyslík vo väčšej koncentrácii by vám spálil pľúca.Čity kyslík tak isto zabíja všetko aj rakovinové bunky aj zdravé!!!
Ale keď bunky nedostanú kyslík, či zdravé alebo rakovinotvorné zahynú.
Všetkého s mierou.

vevericka

medved uz si prebohaziveho pocul o hypoxickych nadoroch??to su take, ktore laicky povedane rastu v malom mnozstve kyslika(malo ciev, ktore by dodali krvou dalsi kyslik)..su tie najagresivnejsie nadory..nefunguje ani radioterapia(zalozena na pritomnosti kyslika) ani chemoterapia..

kyslik?

Medved ale ved dychat sa predsa musi a tym padom sa okyslicuje krv predsa a kyslik sa krvou roznasa po celom tele...
ako chces dosiahnut krv bez kysliku?
na druhej strane su aj dokazy inych alternativnych lekarov o zneskodnovani rakovinovych buniek prave kyslikom-teda prisunom kyslika a to aj v krvnou cestou(ale je to dost nebezpecne len tak skusat) napr. peroxidom vodika-v akejsi teme sa to tu popisalo ohladne toho, ze rakovina nema sancu v prostredi dobre zasobenom kyslikom(teda ze jej bunky by maly byt tym padom tie anaerobne... ?!

Medved -2

Baktérie a vírusy sa delia na dve skupiny. Tie čo potrebujú kyslík a tie čo potrebujú ine plyny a zaobídu sa bez ních.
Keď rakovinovej bunke dodáte kyslík z vonku alebo mimo krvi tak podporujete jej rast.Ale keď jej nedodá kyslík ani krv ani jedlo ani tekutiny, rakovinové bunky zahynú.V koncentrákoch 1940-1945 na väzňoch odskúšané !
Vyskúšajte si to v laboratóriu, je to známa skutočnosť už niekoľko storočí.
Voda technicky upravená podľa Dr.J.K., zabraňuje prístupu kyslíka v krvi a z vonku a z dnuka k rakovinovým bunkam.V praxi odskúšané. Takto pomáha telo udržiavať v bezrakovinovom živote človeka.

kyslik?

kyslik je skodlivy a sposobuje rakovinu?
kdesi tu zas pisali vela o prospesnosti kyslika a ako nici rakovinu!!!
je to vobec mozne? raz to raz to,
rakovinove bunky vraj kyslik zneskodnuje a zabija a nie naopak, rakovina predsa nema sancu prezit v dobre okyslicenom zdravom tele
kyslik musi byt predsa pre nas organizmus prospesny
ja uz nic tu nechapem...