Akné - Eryfluid

markeeta

Tabletky by som nebrala na akne :( tiež odporúčam skúsiť najprv napríklad ten tea tree olej, ten by mal pomocť

Lulaaaa

Mne pomohol čistý tea tree olej (majú ho napríklad na notino, za 3eurá) investícia je malá a výsledok výborný.

makulo123

Ahoj, ja osobne nie som sympatizantom týchto antibiotík. Vedel by som ti odporúčiť z vlastnej skúsenosti napr. pilulka .sk/acne-intensive-formula-set-krem-20g-tonic-200ml , ktorý som používal asi pol rok a výrazne mi to pomohlo, a to som mal ten 3. stupen Acne Vulgaris (či ako sa to volá). Keďže to nemá nejakú relatívne nízku cenu, tak ti odporúčam aj použiť zľavu z -odkaz odstránený- . Veľa šťastia.

jahoda331

Dobry den dnes mi kozna predpisala eryfluid ale aj belakne krem ...som trosku zmatena lebo neviem co mam dat skor ...belakne mam iba vecer , mam najskor eryfluid pouzit a potom belakne? Mate nejake skusenost? Dakujem za kazdu radu

Misik

Dobry den prajem, dnes mi doktorka predpisala Eryfluid na akne na chrbte, dekolte a ramenach. Viete mi niekto povedat, ci si pri pouzivani mozem dat pivo? Kedze je to antibiotikum. No nikde v pribalovom letaku nepisu, co mozem a co nie. Dakujem! M.

ZoeNikaa

ahoj ano ja som ho mala aj ho mam ... je vyborny pomaha ... ja to tak pouzivam umyjem si tvar studenou vodom potom si ju vytrem dosucha a zoberem si usatko namocim a na akne si dam nie po celej tvari...

akneNOproble

Čo tak skúsiť prírodnú liečbu akné, ktorá nepoužíva chemické látky, ale prírodné, nespracované oleje. Tie pokožka príjme bez problémov a fungujú o 100% viac ako lieky, alebo krycia kozmetika. -odkaz odstránený- stačí len pohľadať na googli :)