HAK a velke brucho?

Iveta Michael

lioness...áno Coaxil je AD ale také nie najsilnejšie a údajne znižuje chuť do jedla...no ako komu. Ja jem normálne teda pkrem toho že mi prestali chutiť sladkosti. Okrem tých gumových cukríkov,tých želatínových...tie zbožňujem :-)

Iveta Michael

lyzina....ďakujem, pýtala som sa zatiaľ štyroch magistrov nezávisle na sebe odpovedali že nie...teda že Spitomin nemá vedľajší negat.účinok na hmotnosť. Zrovna dnes mi môj lekár predpísal ďalší a musím povedať že toto anxiolytikum je pre mňa veľmi dobré...dosť mi pomáha.

Iveta Michael

lyzina...naozaj? Doteraz som si myslela že iba antidepresíva majú taký negat.vplyv na hmotnosť. To je divné...ja tuším zajtra obehám zo desať lekární a zapíšem si tie odpovede lekárnikov...zatiaľ som sa na to pýtala iba dva razy a odpovedali že Spitomin vraj nemá tie nežiadúce účinky..A Coaxil vraj spôsobuje nechuť do jedla...no,mne iba čiastočne.Nechutí mi čokoláda,nemám ju rada ale zase mi chutia gumové cukríky-medvídky,vexta atď.:-)

lyzina

liones:
ved ja viem, ale nechcem teraz, chcem v pokoji dokoncit studium, potom ju vysadim... takze este 4 roky urcite :( do vtedy budem nechutna ci co?
hnusna vec to je:(

Iveta Michael: anxiolytikum moze mat negativny vplyv na hmotnost :( ale zas ked mas problem tak radsej ich ber.

Iveta Michael

Dievčatá a ja mám podobný problém. Neberiem síce HAK ale Coaxil a anxyiolytikum SPITOMIN 10mg a hoci v lekárni mi povedali že tieto lieky nemajú negatívny vplyv na hmotnosť...mám nadváhu asi 8kg a chcem zhodiť 13kg. No neviem či vôbec mám začať niečo robiť keď užívam tieto lieky...? HAK je dosť silná káva...nepríjemný nárast hmotnosti.