prepichávanie vaječníkov

Príspevok v téme: prepichávanie vaječníkov
jingjang

Ahojte už dlhší čas mám problém s otehotnením,manžel je v poriadku a ja teraz podstupujem vyšetrenia.Minulý rok mi vyberali cystu na vaječníku a teraz ma čaká ďalšia operácia kde mi budú prefukovať vyjcovody a prepichávať vaječníky.Máte niekto skúsenosti s tým prepichávaním pomáha to pri tom otehotnení???

Zubrienocka

V pondelok rano som prisla a o 13.30h ma brali. Podla mna je najhorsie to cakanie na zakrok. V utorok som sla domov. Pokial ide vsetko bez komplikacii,tak nedrzia zbytocne v nemocnici. Clovek sa predsa dolieci sam, aj ked sa ledva postavi z postele, nie to, aby si este navaril a nebodaj siel na nakup.Doma som bola 2-3 tyzdne, nepamätam :))))

Zubrienocka

Kazdy zasah do organizmu boli. Ja som po tejto operacii 3 dni nejedla,co som nemohla do seba nic dostat. Ale kazdy vnima bolest inak. Drzim palce a netreba sa bat, su aj horsie veci :)))))

Zubrienocka

Dobry den, mne to robili takisto, ale skôr to popisali ako narezanie vajecnikov. Na operaciu som sla z dovodu neustalych bolesti a nepravidelnej menstruacie. Teraz chodim na ultrazvuky kazdy mesiac, kde mi sleduju aj ovulaciu a zatial som sa "nenastartovala".

jingjang

ano presne toto som mala na mysli a ty kedy ideš???ja idem teraz v júli dúfam že to pomôže lebo už sa snažíme 3 roky a stále nič