Starsi muž - mladšia žena - vztah

olivka1987

Pokiaľ si ľudia rozumejú, tak môže byť aj 20 ročný rozdiel ale ako tu už bolo napísané, tak ideálny rozdiel je tých 4-10 rokov.

mirec411

rerr, len stručne (a seriózne).
Vhodný vekový rozdiel medzi mužom a ženou je 4 - 11 rokov.
Má to svoje dôvody, ale toto nie je miesto na odborné vysvetlenie.
Samozrejme viem, že sa môže ozvať kopa diskutérov, ktorí majú jasné dôkazy o tom, že to môže fungovať vždy, dokonca aj keď je chlap podstatne mladší, ale tento svet nefunguje na princípe výnimiek.
Otázka bola jasná, seriózna, a takú odpoveď som aj dal.

BYBY

Ja si myslim ze to ze ma chlap viac rokov je v podstate jedno pretoze pokial ma zena alebo baba osemnast a viac je to podla mna o tom aky clovek je, ake maju povahy, ciele a ako si rozumeju a to aj zena aj muz. Ked zena napr ma 20 tak zmyslanim je vacsinou starsua plus 5 rokov ale zato muz ak ma nariklad 30 tak da sa povedat ze muzi su vecne deti do isteho veku tak sa im ubera 5 rokov cize zena je dusevne stara 25 rokov a muz tiez cize ro je na rovnako. A muzi by mali byt starsi ale zas vo vztahu su zrelsie vacsinou zeny ked uz dovrsia vek aspon 22-25 rokov ale treba brat ohlad aj na to ze muzi sa dozivaju v podstatne menej rokov ako zeny a je jedno kolko rokov ma ale je to fakt. Dalo by sa o tom pisat aj hodiny tak proste je to na kazdom z nas kazdy sme iny tak pokial ma baba 22 a chalan 30 a rozumeju si je to lepsie ako ked maju narovnako alebo s max dvoj rocnym rozdielom a uplne sa lisia a nerozumeju si.

Cindy35

podla mna je to ok, kazdy nech robi co mu vyhovuje.
ale ta mlada zena by si mala uvedomit, ze ak sa zrazu v 40tke zobudi, ze najlepsie roky premarnila so starcom, tak potom jej to moze dojst fest luto

wtfffff33

odi et amo

blbost. to ze si si vybrala blbca o 4 roky starsieho este neznamena ze o 9 rokov starsi nebude blbec nie ?

to ze si zufala z prispevku az citit na tisice kilometrov, pretoze logicky, keby ten tvoj manzel nasiel o 9 rokov mladsiu ako je on, uz by bol LEPSI?

chapes aky totalny nezmysel si nacarbala ?

odi et amo

Ja žijem v manželstve s o 4roky starším mužom už 20 rokov a vôbec si nerozumieme. On chce niečo úplne iné ako ja a jeho hodnotový rebríček ma postavil do roviny manželky a matky. Nedokáže ma pochopiť a na všetko je veľmi upätý. Teraz sa naše manželstvo začalo rúcať a do môjho života v tento moment vstúpil muž starší o 12 rokov. Prežívame neskutočné partnerstvo. Doplňame sa, chápe moje požiadavky a podporuje ma vo všetkom čo som kedy chcela dosiahnuť.
Vyzerá na svoj vek 50 rokov veľmi dobre ale čo je podstatnejšie, on aj citovo, aj rozumovo môže konkurovať kde ktorému mladšiemu chlapovi. Takže neviem aké to bude neskôr, ale áno takýto vzťah je pre mňa naplňujúci. Ak partneri vedia čo od seba očakávajú. Chlap by mal byť starší aspoň o tých 9 rokov.

bez_S

Dadana: sranduješ...svadba , deti? 15 ročná? a ten tvoj "priateľ" je na hlavu tiež.Sorry za výraz , ale je to tak. Ty máš mať iné starosti , než flákať sa s chalanmi...a ešte s 30 ročnými...

Dadana

Truffla viem o čom hovoríš :-).
Mám 15 a na mňa sú momentálni tínedžeri príliš detinskí a nevyspelí.

Našla som si priateľa vo veku 28 rokov a musím povedať, že si spolu rozumieme. Obaja sa navzájom rešpektujeme a sme si vedomí nášho 13 ročného rozdielu. Napriek tomu sa ľúbime a povahovo si sadneme. Uvidím ako sa bude všetko vyvíjať...sama som zvedavá.
Mala som vážnejší vzťah so 16 ročným v 14 ale stroskotal vďaka obrovskému klamstvu, do ktorého viac a viac prikladal, bil ma, fajčil... . Bolo to neznesitelné. Nemala som na výber jedine to ukončiť.

Mala som však aj ponuky na skutočne vážny vzťah (svadba, deti...) ale podľa mňa som ešte mladá na to aby som sa takto skoro viazala sobášom a deťmi.
Však mám ešte čas.