Make up:Loreal alebo Max?

Príspevok v téme: Make up:Loreal alebo Max?
Krevetka810

Rozhodujem sa medzi týmito troma produktmi:
LOREAL:True Match
MAX FACTOR:Lasting Performance
MAX FACTOR: Pan Stik

Prosila by som aby sa vyjadrili hlavne tie ktoré používajú aspoň jeden z týchto makeupov dlhšie ako 2 TYZDNE a ktoré neprešli zmenou MISS SPORTY A HNED NATO MAX/LOREAL...proste oslovujem slečny/dámy ktoré už DLHODOBO používaju niektoru z tychto značiek....mala som MT od Maxa:)naozaj dobrý make up , odporučujem ale minul sa mi ani som sa nezbadala takže niečo čo by vydržalo dlhšie,dalej proti lesku(po 2 hodinách sa už lesknem ako zrkadlo)a takisto prosim aby ste uviedli aj ODTIEN ktorý používate-pripadne popisali zakladne charakteristiky svojej pleti:)budem veeeeľmi vdacna:-*......

a na zaver ešte jedna banalna otazka:ako vymažem temu ktoru som nechtiac založila 2krat?:((

.....

ktory make-up mi odporucite pokial mate skusenost

REVLON NEW COMPLEXION EVEN OUT make-up

REVLON DELUXE LIFTING make-up

L´ORÉAL MAT´MORPHOSE make-up - až 12 hodín matná pleť - NOVINKA 2010

dakujem

sun08

ten od avene som nemala,ale la roche tol. ak porovnam s tym infallible,tak podla mna ma la roche slabsiu kryciu schopnost,ale tak mozno je vyzivnejsi....neviem.
mohla si tuto otazku este hodit do temy poriadny make up...mozno to tam je aj spomenute.

kate998

Potrebujem poradit.Rozhodujem sa medzi : Avene Couvrance tekutý krycí make-up a La Roche Posay TOLERIANE FLUID.Ktory je lepší a dlhšie vydrží??Mate niekto skusenost s tymito make upmi? Plet,mam skoro bezproblemovu,sem tam sa objavy pupiak,ale mam popraskane žilky na tvary.Zatial používam loreal infallible a max factor lasting performance no už chcem zmenu...a ešte používam Affinitone od Maybelline,je dobry,pekne zjednoti plet ale neni odolny voči dotyku.Dík za príspevky

sun08

true match a lasting perfomance su podla mna na jednej urovni,aj ked oblubenejsi mam true match,mala som asi 5 baleni,zatialco lasting p.jedno.
true match pocas roka w3 a v lete c5...ja som spokojna,mam zmiesanu plet a vydrzi mi aj 6 hodin pekna,takmer bezchybna plet:)
skusaj testery priamo v predajni:)

Krevetka810

Ja som mala do 17/18-ky slabe alebo stredné akné(neviem ktora to bola forma)-mala som akné hlavne v T-zone a stale lesklu pleť ale v tej 18 akokeby nastal zlom a prestalo sa mi tvoriť akné no fliačiky a lesklá pleť ostali. Teraz ked mám vyrážky tak max 2 pred menštruaciou.Pleť sa mi leskne už po 2 hodinách.Ako podklad používam zmatňujuci krem od Biodermy.A pleť mám teda mastnú a citlivu kedže mám rozšírené cievky.Použivala som kopu makeupov, vyskušala som už:
Avon - Perfect wear
Miss sporty - So clear
Astor - Perfect Stay 24h.
Astor - Mattitude 16h.
Dermacol - ten 24hodinovy
Maybeline- Pure makeup
Max Factor- Miracle touch
Rimmel - Cool Matt
Avon - penovy
Manhatan-taky so zinkom
Lirene-zmatnujuci

krycie kremy:
Oriflame:Flawless
Oriflame:Visions

najlepšie z týchto sa mi osvedčili:Mattitude, Miracle touch,a od DC 24hod.-tu som len netrafila odtieň takže ešte sa pokusim zmiešať 1 a 2 dokopy a uvidim čo z toho vznikne:D
ostatne makeupy HROZA!Ten Mattitude je ozaj skvely, použila som od neho asi 6 baleni, je sice pravda že je to troška slabe krytie ale v celku je naozaj dobry:)

chystám sa ešte vyskušať od Astoru ten mineralny ale neviem, zvažovala som už aj take alternativy ako
MATT CASHMERE od loreal,
WONDERFINISH(ževraj už nevyrabaju takže z toho nič) a
AFFINITONE(tomu moc neverim)...a k tým čo som uviedla pri zakladaní témy-tak tomu LP tiež už neverim po tom čo som si prečitala tuto na fore-a vyhodiť 500Sk len tak do vzduchu určite nechcem a TM no neviem tak 50% na 50%...:(čo poviete vy na tie alternativy?....neskušali ste?..je pravda že sa wonderfinish už nevyraba?..

florianik

..neprečítala som si tento tvoj druhý príspevok do konca, že máš mastnú pleť.. :-)

Takže Pan Stick môžeš jednoznačne vymazať zo svojho zoznamu.. nevytvára masku, ale je MASTNÝ.. takže ja ti nepomôžem.. a musí sa ozvať niekto, kto má skúsenosť so zvyšnými dvomi.. :-)

florianik

Krevetka ťažko ti poradiť, keď si vôbec neuviedla aký typ pleti máš, atď.. pretože napr MF Pan Stick je makeup pre suchú pleť.. ten makeup je skvelý (ja ho používam), ale je vyslovene pre suchú pleť a ako ty píšeš, že sa stále leskneš, takže ty budeš mať opačný problém a teda tento makeup je pre teba nevhodný i keď ja ho tu viem vychváliť do nebies..

S tými ostatnými skúsenosť nemám.. a Pan Stick používam odtieň č. 12..

Krevetka810

nikto nič?:(však sa podelte o svoje skusenosti:(..inak rozmýšalm nad tým pan stik lenže ževraj obsahuje parafin a že je to skôr na suchu pleť....ja mam mastny typ pleti a chcem aby make up bol dlhotrvajuci a tento je lenže neviem či je vhodny aj na mastnu pleť......ako to vidite vy?..nerobi na tvari masku?nebudem sa za hodinu lesknut ao zdrakdlo?