Alergia?

Príspevok v téme: Alergia?
milusca

Dobry den, skriabe ma hrdlo - na lavej strane mam v hrdle taky zacervenany pasik a mam zapchaty nos. Citim sa trosku slabo. Moze to byt sucastou alergie? Vonku trochu kycham. To iste som mala minuly rok, lekar mi aj nameral zvysenu teplotu, predpisal antibiotika, ale nepomohli, preslo mi to neskor same. Tecuci nos, kychanie a cudny pocit v hrdle pozorujem od marca-aprila.

milusca

Tak tam pojdem az ked bude po sezone, naco tam ist na dva razy, Zyrtec pomohol a ja potrebujem ist na tie testy...Chystala som sa tam ist v novembri.

jajkafr

milusca
môže ísť o alergiu... na alergológiu môžeš ísť aj teraz testy ti pravedpodobne spraví až keď všetko odkvitne čiže najskôr v septembri... a testy ti môže robiť až po týždni bez liekov na alergiu

milusca

Ja som citala, ze najlepsie je ist na testy az ked vsetko odkvitne. Myslis, ze aj teraz mi urobi testy? Akurat nedavno som uzila Zyrtec, ako dlho cakat, nez sa objednat, aby uz neucinkoval?

milusca

Myslela som si. Ja sa ale vzdy bojim, ze zacinam byt chora, ked ma to hrdlo poskrabava a ma ho na jednej strane zacervenane. Kedy je najvhodnejsi cas zajst na alergologiu? V septembri, ci az v novembri?