Prekonala som chory vztah

Príspevok v téme: Prekonala som chory vztah
magda165

Ahojte,
rozhodla som sa že napíšem svoj problém do tejto rubriky "zdravie" - pretože už skutočne ďalej nevládzem... Prekonala som "chorý vzťah", plný bitiek, kopancov, útekov...horko-ťažko sa mi podarilo ukončiť to. Padlo na dotyčného aj obvinenie políciou - ale akosi to šlo do stratena. Vcvíľu som mala pokoj, spamätávala som sa z utrpenia - ktoré mi robil.Ale začalo to znova. Neustále ma prenaleduje, vyhráža sa,menila som si mob. už asi 4x. Je ako moja rakovina - ktorá ma už zložila.Som na antidepresívach, psych.som sa zrútila - úplne ma paralizoval svojim správaním od bežného života.Polícii nedôverujem - mala som lekárske správy, potvrdenia, svedkov - obvinili ho a predsa sa z toho vymotal a pokračuje v tom ďalej .PROSÍM - KAM SA MÁM OBRÁTIŤ??? Kde vyhľadať pomoc????? Ďakujem.....

ivana45

Magda, je mi to luto.
Myslim si, ze jediny sposob vyhovujuceho kontaktu s psychopatom, aj agresivnym, je: ziadny kontakt. Psychopatov podla moznosti od zaciatku oblukom obist, ak na to clovek pride (zial) neskor: oddelit sa. Aj za cenu prestahovania sa. Ak sa v novom mieste nezaktovis, mozes sa vratit. Ak ta zmrzaci alebo zabije, nic nevratis.
Samozrejme, nahravaj vyhrazky, snaz sa mat svedkov, napis a posli dokazy na vyssiu uradovnu policie, ked ti v zakladnom stupni nepomohli, pokracuj v tom centre, kam chodis.
Kolko mas rokov ? On ? Mas (mate) deti?
Ake mas povolanie ? On ?

lost

magda165

nahraj jeho slova/vyhrazky... z toho sa tazko vykruti... + vela svedkov.

Podla mna je chudak, pretoze kto povie "mam dost na to aby som ta znicil", evidentne dost na to ani nema.. respektive vzdy sa najde niekto kto ma viac aby znicil jeho..

nezijeme v Thajsku, tam by mu to preslo, tu ani nie..

_____

A nemas ziadny znamu/znameho kamarata/kamaratku rodinu, kto by pomohol ?

Podla mna by stacil aj nejaky "nabuchanec", ktory si ho chyti pri nastupovani do auta a jasne mu naznaci, ze bez ohladu ake neobmedzene mnozstvo penazi ma, zivot ma len jeden jediny... Konieckoncov, pochybujem ze by riskoval ti ublizit, ak by mal strach - ak nie je neknecne retardovany, pochopi ze ten niekto nebude mat problem aj jemu ublizit, a to prave takyto uboziak nebude chciet..

____

Mozno by nebolo odveci spravit blog?
Nieco kde by si pisala o svojom zivote, kde by citali realny ludia, alebo aspon by to bolo na internete, to znamena niekde mimo dosah kohokolvek. Dovod? Ak by ti nieco spravil, na blogu by to bolo vsetko, cize ziadne fakty by nezapadli prachom, ak by si aj nemala sancu/moznost sa obhajit. Co ziskas? Ak ti nieco urobi, stiahnes ho zo sebou..
A znova - ak nie je absolutny retard, tak by ta mal/mohol nehcat na pokoji..

Popripade poznas www.porada.sk ?
Tam som vidaval ludi co sa celkom vyznali v prave a podobne.. Mozno ze by vedeli nejak pomoct/vymysliet niceo..

kazdopadne, nevzdavaj sa :)
drzim palce..

magda165

Ahoj ADAM, kôli jeho abnormálnemu správaniu som skutočne na dne. Je to začarovaný kruh.On má veľa peňazí(samozrejme aj na právnikov) preto sa mi aj vždy vyhrážal-že keď ho opustím, tak on má dosť peňazí nato-aby ma úplne zničil.Okrem iného sa mi vyhrážal aj oveľa drastickejšími spôsobmi.
Ja som na PN, evidovaná na sociálke.Peniaze na právnikov nemám.Z posledných síl som navštívila aj Centrum práv.pomoci-tam trestné právo nerobia.Prosím vás - kto by ste čo robili??????POMOZTE prosím.

AdamKrt

Povedal by som, ze by si mohla ist za pravnikov a usili by ste na neho nejaku budu, kde by ste ho vyprovokovali. Pravnik by do toho zaangazoval policiu. Ta by mala dokazy a potom by mohli konat. Pravni poradi, co si mozes a co nemozes dovolit, tak aby mu to nepreslo.

tak

Magda, ja si myslim ze pri takej agresivite toho debila, by Ta mohol aj zabit, ... len odist, hned, okamzite, tak aby Ta nenasiel, ... aby si nasla strateny pokoj, ...

magda165

Navštevujem centrum pomoci v našom meste - kde zatiaľ bývam, už od čias keď som s tým satanom ešte bola...
Pomohli mi predtým veľmi, aby som sa oslobodila, aj po psychickej stránke ma dali dokopy.Mám kopec lekárskych správ, dôkazov a aj vyšetrení o prežitej traume (skúmali ma ako zvieratko)...

Chcela som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť v tom, že keď robí to čo robil a pokračuje vlastne v tom z čoho bol obvinený - AKO SA MÁM BRÁNIŤ JA ??? Znova podať oznámenie, alebo ísť na prokuratúru...alebo ako ďalej....

tak

Magda, existuju urcite centra pre tyrane zeny, neviem nemam skusenost, ci mas dost sil este, napis, mas to velmi tazke, ... velmi Ta podporujem, ... zial taketo bestie debilov by mali zavriet, ...

lost

Je to smutne ze obet sa musi stahovat, kde to sakra zijeme ?!
Ved par gramov strelneho prachu je lacnejsie riesenie.. Ale samozrejme oni su chraneny...