spamatanie sa z rozchodu

Príspevok v téme: spamatanie sa z rozchodu
malin@

ahojte, s priatelom sme sa rozisli pred pol rokom a ja sa neviem dat nijako dokopy :( Viem,ze bolo najrozumnejsie sa rozist, ale neviem sa cez to preniest. Velmi mi napriek tomu vsetkemu chyba.
Zacala som chodit na thai-bo, vela cvicim, prechadzam sa so psoch, ucim cudzie jazyky, chodim von s kamaratkami, robim co ma bavi, ale vsetko je to take nasilu, len aby som nanho nemyslela a zamestnala sa nejak. Za ten pol rok co som sama sa mi nepodarilo stretnut ziadneho muza, vobec ako keby sa mi muzi vyhybali a ja nemam moznost nikoho stretnut. Nemam vobec ten pocit ze by mi cas pomahal..som bez naladu, bez usmevu a nebavi ma popravde asi vobec nic :/ viete mi niekto poradit?

prekliata

ja nedokazem, ist ani von, ani s kamaratkami... ak idem tak cely cas zatinam zuby aby som sa nerozplakala... cas nelieci mna teda nie, budem ho milovat navzdy... on to co som od neho tuzila mat, a povedal, ze to nedokaze, dava teraz inej... mali sme sa brat, a planovali sme babatko, teraz je zo mna troska...ale tebe drzim palceky mas sancu, ked sa opustis tak ako ja, uz nie je cesty spat, mas sancu byt stastna a mas sancu niekoho stretnut kto ti da tolko lasky kolko si ty chcela dat jemu... drzim palceky

andrea88

malin@ .. vieš, akoby som čítala svoj príbeh..ja som sa takto psychicky odpútavala od bývalého priateľa vyše roka.. a poviem ti, že z odstupom času si nadávam, aká som bola hlúpa.. že som sa trápila a myslela stále na neho.. mala som šťastie, že ma kamoši podržali, stále sme niekam chodili, niečo robili..ale myšlienky boli pri ňom .. i ked zbytočne.. hlavu hore a vykašli sa na neho.. a to akože musíš hned s niekym byť? ked tu píšeš, že nikoho si nestretla..a aj keby.. vieš si predstaviť, že by si ho úprimne ľúbila, ked myslíš stále na bývaleho? ver mi, nepomáha to.. stále som ostatných porovnávala a to vôbec nie je dobre..najprv sa musíš zbaviť myslenia na bývaleho, a potom niečo riešiť s inými!

tak

... ved to je normalne, ze Ti chyba, aj to, ze to potrebujes stravit, len cas, mas svoje zaluby, co je naozaj dobre, ... nevidim problem, ...