chlpky na bruchu

rew

lucka1234> odfarbit melirom, peroxidom, alebo ako tu niekto minule pisal, blond farbou na vlasy. Pri vytrhavani hrozi zarastanie a boli to, holenie by som tiez neskusala, aj ked z vlastnej skusenosti viem ze ak pri holeni inych miest zajdem par cm aj na brusko, pri dorastani sa ziadne pichlave brucho nekona a chlpky dorastaju hrubsie len tam kde zvycajne..

Ivka159

Ahoj :).. mám 18 rokov. A v puberte som mala rovnaký problém, vadilo mi to a tak jedného dňa som si tie chĺpky proste oholila. :D Už niekoľko rokov si ich holím. A vôbec to neľutujem, proste záleží mi na vzhľade, a tých pár cm mi niakú extra veľkú robotu nedá, keď sa holím pod pazuchami tak si prejdem aj na brušku trošku a je to fajn :).. Ale samozrejme je to tvoja voľba, lebo už keď si raz oholíš musíš stále. Ja rozmýšľam keď budem zarábať pôjdem na ten laser a to by nemalo stáť tak veľa taká malá plocha!

silia

Ahoj Luci..samozrejme,ze nie si jedina.Pokial ich nemas vela tak to neni problem.jednoducho ich ohol,alebo ak ta to neboli mozes aj pinzetou vytrhnut.