nikdy som nemala sex

Príspevok v téme: nikdy som nemala sex
biiiana

mam uz dvadsat rokov a este som s nikym nemala sex,pretoze sa hanbim za svoje pysky,su velmi velke,asi 3 cm,a naviac mam chlpaty aj zadok...hanbim,sa,ze ked sa pred niekym vyzleciem,bude sa tvarit zhrozene,isla by som aj na plastiku,lenze nvm ani kolko to stoji a kedze som este nemala sex ci sa to takto robi...

athelas

Nemas sa za co hanbit. Osobne to povazujem za sexi a vzrusujuce. Kazda z vas je jedinecna a teda aj tam dole zakonite ine. Takze nemaj zo seba komplexy, ked sa najde ten pravy vobec nebudes riesit take veci.

Kvety zla

je zaujimave kolko zien sa stazuje na to, ze ma velke pysky. vacsia ako norma.
az sa cloveku zda, ze je norma mat vacsie pysky... :) co urcuje normu? pornoherecky, ktore maju kazdy kusok "navyse" odseknuty? (tie zo sexu aj tak nemaju nic, kedze je to pre nich iba praca). kde inde si este obzerate, ake to "tam dolu" maju ostatne?

mat vacsie pysky je normalne. kazdy clovek je jedinecny (a ani chlapi nemaju vsetci rovnaky penis, rozdiel je len v tom ze vacsina muzov by si odseknut z penisu dobrovolne nedala). ja mam tiez vacsie pysky, no nejak extra mi to nevadi. nemam tam chapadla, ani vycerene zuby (a predpokladam ze ani vy), a teda viem ze chlap pri pohlade na mna neutecie s krikom prec. :) a zrelemu muzovi (nie nejakemu pubertiakovi, ktory nahu zenu videl iba v porne) urcite vacsie pysky vadit nebudu. prave naopak, je mozne ze bude rad ze aspon ma co pohladit, polaskat, pobozkat... :)

tak zabudnite na komplexy, sme krasne take ake sme!

Map

Nathalia 09 ma pravdu, neries to, este nikdy som nepocula, ze by sa niekto stazoval na velkost pyskov, akurat na tie chlpky je dobra ziletka.

nathália09

dievča netráp sa-ak si nájdeš toho správneho a pravého-on to vôbec nebude riešiť.Zbytočne sa stresuješ-čo myslíš,že každá si pozera tam dole a hned uteká na operáciu alebo čo,ked nie je spokojná??To,nie je podstatné,nerieš to vôbec.

rado83

oba problemy v poho daj aj mne kontakt.. a ten vek nevadi tiež len si najdi niakeho človeka ktoreho budeš mať rada a si to vychutnaj nenehaj si to zobrat niakym chujom na jednu noc.. ja som prvy sex mal v bordeli ako darček na 18ku a jemi ľuto že som to nemal klasicky za sebou..

janekMY33

ale nemusis sa vobec hanbit chlapi su zvierata ty to strcia aj do orangutana nezabudny na to.Ziadna plastika iba trochu alkoholu aby si bola povolnejsia a bez do toho

kvietok23

och tibike, neuhanaj tu vsetky kocky co maju zo seba komplexy :D:D:D

mila biiiana, nemaj voci sebe ziadne predsudky. co sa tyka chlpateho zadku, jednoduchym riesenim je ziletka. a nemyslim si, ze by velkost pyskov niekomu vadila...(prinajmensom tibikemu nie :D)