Tik v oku

Príspevok v téme: Tik v oku
Mayko

Dobry den.
Chcem Vas poprosit o radu.Uz cca tri tyzdne ma trapi takzvany tik v oku,trha mi v oku a je to uz dost neprijemne.nerobi mi to stale ale stava s ami to kazdy den.Mam na obidvoch ociach keratokonus,avsak vidim aj bez okuliarov zatial velmi dobre co mi vlastne potvrdil aj lekar.Zrovna na oku na ktorom ma trapi tik mam keratokonus mensi.Neviete ako sa zbavit toho tiku?a ci je nutne zajst s tym k lekarovi?
Dakujem.

Mayko

Nechcem to zakriknut,ale vyzera to tak ze vitamin B1 naozaj pomaha.Tiky po case presli takze som moc rad.
Vsetkym dakujem za rady a dufam ze to pomoze aj inym ludom.
Dakujem ;)

Well

Najčastejšou príčinou býva stres, nedostatok minerálnych látok a vitamínov napr B12, či jednoducho len málo spánku. Väčšinou odznejú rovnako rýchlo, ako sa objavil. Ak by ale trval dlhší čas, mali by ste sa obrátiť na vášho lekára. Ten vás najskôr pošle k neurológovi.

kitty22ju

joni dakujem..myslím že to môže byť spojené aj s niakym prievanom alebo zápalom..uvidíme každopádne netreba myslieť na najhoršie..ale neurolog to predsa len istí..dakujem.

joni_

kitty, pokial to nie je problem na ocnom tak to bude asi pre neurologa
keko nemusis tu hned strasit nadorom na mozgu, moze to byt aj nieco celkom ine, to musi zistit lekar

kitty22ju

dobrý den chcela by som sa spýtať už dlhší čas mi priviera ľavé oko a niekedy ma bolí aj ľavá polovica hlavy, očný tlak to nie je bola som na lekárskom vyšetrení..neviete mi poradiť čím to môže byť a čo sa s tým dá robiť? dakujem.

joni_

mne na to ocna doporucila uzivat vapnik, magnezium a vutaminy B, asi po mesiaci pravidelneho uzivania to celkom preslo