nadávky

milli11

Boli sme spolu 1 rok a nadavky zacali v tom vztahu po asi 7 mesiacoch, ak ma pamat neklame. Mna by v zivote nenapadlo nadavat niekomu, koho mam rada, hoci by bol vazne neschopny a drevo. ja som typ, ktory skor viackrat ukaze, ako sa to da urobit. Dobre, stane sa mi, ze aj ja niekedy vybuchnem. Lenze to je tak malokedy, ze to okolie skor prekvapi. Vidis, ak nie si vydata, nemas co riesit.

M74

No ja mám asi opačný problém, mne partnerka tiež niekedy nevyberane nadáva. Ja by som teda také slová na jej adresu nepoužil. A to nie som žiadna citlivka a super slušák, pohybujem sa pracovne po stavbách, kde "vybrané" slová slúžia ako súčasť bežnej komunikácie :-)

rybizla

no ja to vidím tak že u vás sa normálny vzťah už dávno skončil.ak ti stále nadáva a je voči tebe neprávom podrážený a za všetko po tebe šteká tak mu daj padáka.s ním ta pekná budúcnosť nečaká iba samé ponižovanie a časom možno aj nejaká tyrana. ak už je teraz voči tebe taký aký bude potom ked by ste sa vzali.udupe ťa k zemi a tebe zostanú len oči pre plač.skúste si to vyrozprávať vysvetliť a ak to nepomôže neboj sa a daj mu adios.chlapov je dosť a pri jednom sa svet nekončí.

karkulkaj

neni moj manžel...
inak ako by som o sebe čitala milli, aj ja ked sa chcem o niečom porozpravat, tak su to blbosti
a kolko ste boli spolu milli???

milli11

U mna to zaslo aj dalej, ked som sa chcela nieco spytat, povedal, ze sa pytam len blbosti, ked som sa chcela porozpravat, povedal, ze ho to nezaujima, hlavne, ze ked on sa potreboval vyrozpravat, nesmela som pri tom povedat ani slovo. Radila by som, kaslat na takych chlapov, ale u teba to bude horsie, kedze je tvoj manzel.

karkulkaj

milli11, presne za každú somarinu, ja som z toho smutná, jednoducho človek sa ho nemože ani nič spytat, lebo hned je nervozny, a čomu zas nerozumiem, a ked nie je niečo tak ako on si predstavoval, tak som cela divna, ked niečo chcem, tak ho to otravuje atd.

duri009

ok, odid od neho, ak to dokazes...ale zahada je ze ti zacal z nicoho nic nadavat
v zivote sa spravam k ludom ako sa oni spravaju ku mne :)

a uz nejdem radsej nikomu radit-> pardon

milli11

Pre duri, dobre mas 17, ale od koho dostavas tie nadavky? Od kamosov? Pochybujem, ze by si bol zenaty, vzhladom na svoj vek. Najlahsia rada by pre nu bola, odid od neho. Ale ked je vydata, nie je to take lahke. Pockaj, ked budes zenaty a zena ti bude nadavat. To uz nebude take lahke, ked to budes pocuvat den a noc. Rozvod byva zdlhavy.