pomoooooc

vilaamalka

amylie .. nie si ty nahodou rockerka? ... by som povedala, ze ano.. mas totiz rovnaku zabavku ako ona... vytahujes tu temy, ktore su viac ako rok stare .. aky to ma zmysel?? .. a ty jej radis pribrat 2-3 kg ? .. prepac, ale pozri sa na seba... ved ty mas blizsie k tej podvahe, nie ona !... tebe by som poradila pribrat aspon 5 kg ... !

amylie

Moja! 51 kg je cool váha tak co chces!!! Ja mam 52 a 174cm! A som normalna!!!! A aj ty.......ale takych2-3kg by som eti poradila pribrat!!!

vodnarka

kikus ako chudnu anorektičky ti poradim aj ja aj ked nou nie som anorektičky schudnu lebo nejedia alebo vsetko co zjedia vyvratia.. a potom maju tolko zdravotnych problemov ze si zelaju aby ich trapili len tie kila naviac.. fakt chces byt jedna z nich?

bambulka2655

preco baby chcete vyzerat ako kostricky?naucte sa mat rady same seba take ake ste.nepozerajte sa na seba tak kriticky ublizujete tym len sebe svojej dusi a telu.

lubicaa

ja mám 168 cm, 50 kg a od typu kosť a koža mám daleko, každý hovorí že som akurát. tak ked nevidíte človeka tak ho nesúdte. každý má iné kosti, niekto ťažšie iný lahšie. aj o tom to je

betka20

tucniacik: prepac sem ti isto neporadime.je to strnka ktora sa vola zdravie nie choroba tu sa ludia chcu vyliecit to nie je ziadny pro-ana alebo pro-mia radsej nic nerob cvic a niecim sa zamestnavaj aby si nemyslela len na jedlo.

tucniacik

ľudia prosim pomozte mi....surne potrebujem schudnut ale dako mi to nevychadza...strasne sa prejedam lebo mi stale skvrka v bruchu-som hladna..ale ked ja sa neviem potom vygrcat..nad wc stojim aj 15 min a nic..ako sa mam vygrcat????