Psychicky zrutena

Príspevok v téme: Psychicky zrutena
peta078

prosoim vas pomozte mi niekto.. :(( pred dvoma tyzdnami som mala chodit s jednym chalanom s ktorym som sa dost dlho poznala a on mi navrhol ciby sme sa nedali dokopy..ja som povedala ze potrebujem cas sa rozhodnut..tyzden sa neozyval, tak som mu napisala sms co sa stalo..a on mi napisa..uz mam babu:( ja to neprezijem prosim pomozte mi niekto:( cely cas som sa rozhodovala a prave som sa rozhodla ze budeme spolu a zrazu sa dozviem toto......je mi zle uplne na nic......:((((( co mam robit??? :((((

miminka518

Mám 12 rokov a nikto ma nechápe som dosť výbušná za všetko sa nahnevám ...ale mám jeden problem mam maminku ktora je velmi dobra a pracuje v rakusku ..ked odchazda starkemu nechava peniaze na stravu ale on ich prepije v krčme a potom kriči porate čo mám urobiť :(((

peta078

martuska ked ja sa bojim ze uz ziadneho takeho nenajdem :( on mi uuplne vyhovoval aky bol :(((
ja mam stastie ale na takych suknickarov..ziadnych normalnych:((

martuška

peta078,
netráp, sa nebol to ten pravy, ak si za týždeň našiel babu, tak city u neho nehrajú žiadnu rolu. určite je niekde niekto kto ta bude milovať až za do smrti.

GiovanniX

podla mna vztah je,ked si dvaja rozumeju,lubia sa,tesia sa na seba ked sa stretnu,doplnaju sa,planuju spolocnu buducnost,rodinku,su si verny,cokolvek by spravili pre toho druheho na svete atd atd.Ja tu len o duchovnej stranke pisem,majetok,krasa,to moze pominut raz dva a aj pominie.

slobodnaa

Nie neurazil, ale mohol si :-)
Samozrejme môže, to je o tvojej osobnej voľbe, koľko žien ti ho spestrí. Život si treba užívať, je veľmi krátky, vzťah a partnera si treba takisto užívať, nič netrvá večne. Skôr som mala na mysli neviazať sa fyzicky-materiálne.
A o čom je podľa teba vzťah? Celkom by ma to zaujímalo.

GiovanniX

slobodnaa,ja sem nechodim ludi urazat,ak som ta nahodou urazil tak sorry.A nie nechapem,zrejme mame iny uhol pohladu na partnerske vztahy.Kebyze rozmyslam tak ako ty pises,tak prijemne spestrenie zivota mi moze robit aj X dievcat,preco len jedna?ked daka vypadne,tak nahradi ju druha...ale v mojom mysleni sa to rovna uzivaniu si zivota,neviazem sa citovo na ziadnu...vztah je podla mna o inom ....Ale ked si takto stastna,tak vela stastia aj nadalej... :)

slobodnaa

for Giovannix :
Ženy, ktoré berú chlapa ako zmysel svojho života, je neskutočne veľa a potom keď ich opustí alebo zradí, sa z toho zrútia a sú bez neho úplne hotové, nevedia nič vybaviť, hospodáriť s peniazmi, ísť niekam samé, šoférovať, žiť bez chlapa- sú na ňom závislé. Áno, muž má byť podľa mňa príjemným spestrením života, ale žiť treba vedieť sám.
A ľutovať môjho partnera vôbec nemusíš, on je nadmieru spokojný :) a áno je veľmi príjemným spestrením môjho života a ja jeho, pretože bezo mňa by bol jeho život smutný, nudný a prázdny ale stále by žil. Pochopil? To, že nie som závislá na mužovi, neznamená, že neviem čo je láska, že sa raz nevydám a nebudem mať kompletnú rodinu, neznamená to, že môj partner je nejaký chudák, alebo ja nie som slušné dievča, či som dokonca šlapka. Trošku váž slová.
veľa zakomplexovaných mužov chce, aby žena bola na nich úplne závislá, aby bola hotová z toho, keď odíde. Našťastie existujú aj muži, ktorí berú ženu ako rovnocenného partnera. Sorry, ale nepovažujem chlapa za Boha, ku ktorému sa budem modliť každý deň, slepo ho uznávať, plniť mu všetky želania, podriadovať sa jeho vôli, žiadneho chlapa nebudem držať na silu, prosiť ho. To si musí uvedomiť on sám, čo chce a takisto aj chlap musí o ženu neustále bojovať a nesmie si ňou byť nikdy istý, prečo by to mala robiť iba žena alebo vlastne prečo by to mala robiť žena?

milli11

To mas pravdu, ze zo slapky ani zo suknickara nebudu verni ludia. Mozno tak 1 z 10 000. Mam kamarata, volakedy chodil kazdy mesiac s inou, aj pomedzi to stihal dalsie. Teraz je uz skoro styri roky s jednym dievcatom. Ked je s nou, to su same neznosti, venuje sa iba nej. Staci vsak, ze s nim nie je alebo sa na chvilu vzdiali a uz na plne obratky flirtuje s inymi dievcatami. Ona to vsak urcite minimalne tusi, lebo mu pred nami robi ziarlivostne sceny a on ju iba upokojuje, ze vies, ze ty si moja jedna jedina. Ale neviem, ci ju podvadza fyzicky. Mna by tiez zaujimalo, preco ludia podvadzaju? V tomto zboznujem vyhovorky, bol som opity. Ved ked nechcem, nezmeni moje spravanie ani alkohol nie? Zial, nie vzdy si to ta druha strana vazi, ked si verny.

GiovanniX

milli11 aj ja som sa uz samozrejme sklamal v laske a ver mi ze ja som nic zle nespravil,nie za mna bol koniec.Ale nehadzem vas za 1,2 dievcence do jedneho kosa,ze vsetky ste take iste...Nepoznam nikoho kto sa este nesklamal v laske,ty ano?Ja verim,ze aj v tejto dobe existuju slusne dievcata,ale zial je ich mensina,ale existuju.To co tu citame vzdy ber s rezervou,nevidime do vztahu nikomu,kazdy si povie co chce.To ze preco su väcsina dievcat slapky,alebo väcsina chlapcov suknickari nato ti dam jednoduchu odpoved.Dnesna moderna doba,väcsinou pochadzaju s rozpadnutych rodin,kazdy surodenec ma mozna ineho otca,tak co sa ma dieta naucit?to iste co robi mamina,alebo ocino.Samozrejme vela ludi vie ovplyvnit aj väcsina.Kazdy ma na vyber,ze ako prezije svoj vlastny zivot,ako aj ty tak aj ja a aj kazdy iny.Podla mna zo slapky nikdy nebude dobra manzelka a mamina a tak isto ani zo suknickara,vzorny manzel,vzorny otec,ale vynimka potvrdzuje pravidlo.Ludia sa nemenia,len si myslia,ze sa zmenia,alkoholik ostava stale alkoholikom,aj ked nepije,staci poharik,alebo pre chlapa staci jedna prilezitost a hned skoci do postele druhej,alebo dievca chlapcovi...