otazka pre tehotne

sybila

Čaute, mne nebolo úplne nič, ani zvláštne chute, ale ku koncu som mávala strašnú kyselinu, pribrala som len 7 kg, inak nič.

rose

Mna strašne pálili bradavky, zväčšili sa mi prsia asi o číslo, vadili mi pachy hlavne vôna cesnaku, stále som bola ospalá a unavená ale nebývalo mi zle.momentálne som v 7 TT.Dúfam, že to tak zostane aj nadalej.

paloma

ja som mala taku kovovu chut v ustach.bolo mi stale zle pocit akoby som bola hladna a ked som nieco zjedla tak ma bolo este viac zle takze som len spala .pomahalo ked som este pila vodu.

masti

AHoj tak moj prvucicky priznak bol asi ten ze som sa citila nejako nafuknuto a to este dokonca predtym nez som si spravila tehotensky test. Ked som vedela, ze som tehotna, tak asi v 1 mesiaci mi zacinalo byt zle, a boloto jedno ci rano, poobede, vecer alebo v noci,proste soom vracala v jednom kuse, ked som len zbadala papriku, prip, som ju citila, tak som letela na toaletu, len sa za mnou prasilo:)strasne mi pomahalo acidofilne mieko. Hrozne mi smrdelo maso, a taktiez vypary, bolo to jedno ake, ci cigaretove, z vary alebo dokonca z aut.ale ta paprika no to bol extrem, fakt uz len ked som ju videla....asi kazda z nas ma ine priznaky, napis tiez tie svoje

kvetinka

no mne sa tiež zväčšili prsníky a stále v nich pociťujem napätie ... a je mi zle, keď som hladná ... ako vraví lienka7, keď niečo malé zjem, som o5 ok:) a tiež mi prestala xutiť káva a hrozne mi smrdia fajčiari ... inak nič pohodka :)

lienka7

No u mňa jediným príznakom tehotenstva,bolo zväčšenie a spevnenie prsníkov. To bolo očividné každému...zväčšili sa mi prsia cca o dva čísla....a ináč nič výnimočné...a strašne mi vadilo, keď som bola hladná. Dostávala som až závrate. Stačilo sa však troška najesť a bolo hneď lepšie....:-)

stanka ,

mne nevadilo skoro nic, ani som nemala zvlastne chute, len prve mesiace mi bolo zle ked som bola hladna a viac mi chutilo

syma

nastavajúca som síce už neni, ale mala som tehotenstva dve
pri prvom mi veľmi chutilo mlieko, hoci ho nikdy nepijem a bolo mi na zvracanie z višňového džúsu, neskutočne mi smrdeli fajčiari
pri druhom mi chutili syry a citrusy a veľmi mi smrdeli krémy a prachy na pranie, jar na riad apod.