stratil zaujem?

Príspevok v téme: stratil zaujem?
saddy

davnejsie som sa spoznala s chalanom, je velmi fajn hned sme si padli do oka ale chodit sme spolu nezacali, nedavno skoncil nefungujuci vztah a tiez kvoli mojej skole a jeho praci. nechavame tomu volny priebeh. zo zaciatku sme spolu travili vecery a bolo to moc krasne. neznosti, tanec, objatia, bozky... dalej to nezaslo hoci on by chcel. ale poslednou dobou ked sme sa videli tak akosi divne sa spraval. vsetci vedia ze nieco medzi nami iskri ale on sa stale sprava akoby nic. trocha mi to vadi. rozmyslala som uz aj nad sexom no mam pocit ze jeho pociatocne nadsenie a vzrusenie opadlo a akoby som mu tak uz neverila. nechcem sa sklamat. neviem co robit, nechcem ho stratit no ani ho vyplasit nejakymi podmienkami. prosim poradte co robit...spravila som niekde chybu? :(

saddy

práve že som si myslela že sa na to cítil, podľa toho ako sa zo začiatku správal... to až teraz zrazu akoby sa zľakol... neviem. no sexom to isto riešiť nebudem :) nechám tomu čas :) ďakujem za názor :)

Anita11

Či si spravila chybu, to ti ťažko niekto odpovie, lebo sme pri vás neboli, ale ja osobne si myslím, že by si chybu spravila, keby si to chcela riešiť sexom.
Myslím, že by si bola vtedy maximálne len na odreagovanie a zabudnutie na ukončený vzťah, ale začiatok nového by to asi nebol.
Zrejme potrebuje čas, aby odoznel v ňom rozchod s bývalou a netreba ho nútiť do niečoho nového, ak sa na to ešte necíti.
Ak sa nechceš len pobaviť, alebo naopak sklamať, ak to berieš vážnejšie - spomaľ a čas ukáže. Užívaj si pekné kamarátstvo, no a časom - nikdy nevieš....