Ofina

silvus28

Ja som ale počula o vlasovom aktivátore Capilan, všetci si ho pochvaľujú, že im od neho rýchlejšie rastú vlasy, alebo aj od žihľavovej vlasovej vodičky...čo poviete? Máte s tým niekto skúsenosť?
Ďakujem

Karina

ja maskujem uz 2 mesiace kleopatrovsku, nastastie to uz o par cm povyrastlo tak sa to da chytit sponkou :) ... ale pomoct sa tomu rastu fakt neda, treba vydrzat :P

lady24

Tak to podla mna nemoze vyzerat az tak hrozne. Mozno si si len nezvykla ju pekne upravovat. Ked sa s nou pohras a zafixujes lakom, bude to pekne. Mozno mas len prvotny sok, ze nie si zvyknuta. Ale ak by si ju predsa len nechcela, tak taka ta bocna ofina sa maskuje lahsie ako kleopatrovska. :)

lady24

Uplne ta chapem, mne sa stalo nieco podobne, ked som si v navale ofinoveho chtica ostrihala ofinu a este ani vlasy neboli v kosi a uz som to olutovala. :)Riesila som to kadejakymi celenkami, sponkami. Neostava ti nic ine, len cakat, kym ti zase odrastie, myslim ze urychlit sa to neda. Chce to len trpezlivost. A mas ju velmi hustu? A odstrihnutu rovno, ci nabok?