Rada na stipance

Príspevok v téme: Rada na stipance
dostipana

Ahojte, od vcera som cela dostipana od komarov, mam neuveritelne dostipane cele nohy, ruky, chrbat, vyzeram strasne. Cela som posiata cervenymi flakmi. Neviete mi poradit nieco, co urychli hojenie? Fenistil mi moc nepomaha a takato dostipana sa hanbim si dat suknu ci kratke tricko, ale v tomto teple sa parit v dlhom neni nic moc. Potrebujem nejak aspon zmiernit tie cervene flaky. Dakujem za radu, ak mate nejaky typ co pomaha?

Baro

Prosim vas uz nevlazeme sme cely postipani od postelnej plostice a minuli sme 100€na spreje prtect a nic uz tolko penazi nemame starosta nechce pomoc ze musia mat aspon 3v byte mi uz placeme strachom ideme spat nas vnucik ma slabu imunitu je velmi snami zle sme zufali nik nam neche pomoc sme citotna rodina prosim ozite cim skor vetko boli cilo 0902403384

stipancenovosil

objavila som tento rok v lekarni novosil gel, lacny gel, vela som od neho necakala ale dobre skludnuje svrbenie pri stipanci a stipanec sa rychlejsie stahuje a lieci

Lilina753

Môj najnovší objav je krémik zo zalve.cz :) Dezinfikuje a skľudnňuje. Pekne sa štípanec hojí a nesvrbí

musicc12

Ahojte:)kto by mi velď poradiť.. Mám doštípaňé celé ruky a žiadnu inú časť tela... Myslíte si že to je od komára? A čo mi pomôže aby to tak nesvrbelo ? Vopred ďakujem za radu :)

hviezdicka*

dnes rano som sa zobudila s asi 20 stipancami na ramene. Su husto vedla seba, roznej velkosti. Samozrejme, uz som si ich poskrabala, takze teraz su take vyrazne cervene, je ich dobre vidiet. Existuje nieco, od coho by zbledli alebo zmizli?