mononukeloza

ceky

Nepokoušejte se nikdy posoudit něco, o čem nic nevíte. Nekritizujte nikdy něco slovy "Tomu nevěřím!" Je to totéž, jako byste řekli: "Nic o tom nevím a proto je to nesmysl".
Než označíte něco za správné nebo nesprávné, za pravdivé nebo nepravdivé, nejdříve to prověřte. Zkušenost je daleko cennější než všechny řeči na světě.
Dr. Walker

p.s. Niet väčších otrokov ako tích, ktorí si myslia že sú slobodní.

Well

ceky- ty si cudak. To tvoje ockovanie a to vsetko..............skoda slov.
Vidim,ze ty si uplny fanatik v niecom o com si presvedceny.......
Skoda slov a je mi uzplne jedno ako dopadnes.
To co sa v tych prispevkoch ......je to len a len propaganda.......snad jedneho dna sa ti otvoria OCI.

ceky

well ty ma vôbec nepočúvaš. Určite bola na tom tvojom preventívnom očkovaní...ktoré úplne stačí na zabitie :) Jedla surovú stravu? Pretože to je jediné zdravé stravovanie. Pokiaľ neješ surovú stravu, tak sa často prejavia dedične(geneticky dané) predispozície. Čiže nemusíš byť fajčiar či alkoholik ale dostaneš napr. rakovinu pľúc... chápeš? Proste tvoje telo nebude mať dostatok živín aby sa dedičným chorobám ubránilo. S nimi (vitarianskou stravou) má dostatok všetkého na čokoľvek.
Nevyjadril si sa k tým štatistikám. Moderná medicína 70% úmrtí do 5 rokov s rakovinou v akomkoľvek štádiu. Hippokratova 50% absolútne vyliečených a prevažne tích, ktorých už moderná odpísala... čo mi na to povieš? Nehovoria čísla za všetko?

Well

ceky:)))
Len na skok som tu:)) Manzelka brata ani nepila a nefajcila a zdravo sa stravovala aj pred tym:)
Mas este ine vysvetlenie???

ceky

well... teraz s tebou trochu súhlasím, ale ja nezastávam homeopatiká ale hippokrata. To je iba o tom čo ješ :) to je pre teba absolútne absurdné ale ver že človek so skutočne prirodzenou stravou má schopnosť absolútneho samohojenia z akéhokoľvek stavu. Rakovina, nádory... v tých dokumentoch rozprávajú aj ľudia ktorých už moderný doktor písali na čiernu listinu. Prišli do špecializovaného strediska na tento druh medicíny a rakovina v najťažšom štádiu z 50% ustúpila a zmizla. Keď chceš štatistiky tak pri modernej medicíne neprežije 70% chorích na rakovinu prvých 5 rokov! Zmizli také nádory že by si vracal keby si to vydel na živo a to iba za pomoci surovej stravy... ktorá je prirodzená pre človeka. polož si otázku prečo zvieratá nemajú civilizačné choroby. Predsa preto, že majú prirodzenú stravu! Človek je jediný tvor na svete ktorý konzumuje mŕtvu stravu a teda pečenú, varenú... všetky organizmy boli týmto procesom zničené... predovšetkým enzýmy ... o ich účinkoch a dôležitosti by si sa mal informovať... proste na tomto je založená celá hippokratova medicína. A čo je najpodstatnejšie, ona nelieči príznaky ale príčinu! narozdiel od modernej. Idem aj ja preč. Investoval som priveľa času do teba chlape. Hádam sa k tomu vrátiš a aspon zbežne sa informuješ. Maj sa

Well

ceky- nemam chut dnes riesit......len napriklad homeo.....
Neskor sa ti k teme vyjadrim a pokecame...

Nežiadúce vedľajšie účinky

Medzi ľuďmi je intenzívne rozširovaná falošná predstava, že sa jedná o neškodnú prírodnú medicínu. Dnes vieme, že to tak nie je. Mnohí tvrdia, že ak tieto lieky nepomôžu, tak aspoň neuškodia. Z medicíny však vieme, že každá látka, ktorá je vpravená do organizmu, môže vyvolať nežiadúcu reakciu. Niektoré homeopatické lieky obsahujú ťažké kovy, ktoré sú pre ľudský organizmus toxické i vo veľmi malých dávkach! Týka sa to hlavne prípravkov obsahujúcich ortuť, arzén alebo olovo. Napr. na liečbu mandlí Jouannyho homeopatický liekopis uvádza ako liek jodid ortuťnatý a ortuťný! Sú popísané otravy ortuťou u detí. Pri homeopatikách, pripravených na báze alkoholu, došlo u malých detí a dojčiat k otrave alkoholom. Sú tiež známe psychické poruchy v súvislosti s užívaním homeopatík hlavne u detí, ale aj u dospelých (poruchy spánku - desivé sny, pocity úzkosti, strachu, poruchy pamäte, koncentrácie, bolesti hlavy).

Homeopatia je predovšetkým výhodný biznis. Výroba preparátov je lacná. Zisky sú obrovské. Homeopatické firmy medzi sebou ostro súťažia. Reklamy valcujú médiá. Za klasickými liekmi stojí nákladný výskum a vedecké štúdie. Homeopatické lieky však žiadnym výskumom a serióznymi skúškami pred zaradením na trh neprechádzajú. Homeopatiká zlyhali v tzv. placebom kontrolovaných dvojito zaslepených pokusoch, pri ktorých musia obstáť klasické lieky, aby boli považované za účinné. V praxi sa často stáva, že homeopatikum doporučí lekár, alebo ho vydá lekárnička ako voľnopredajný liek bez toho, aby bol pacient upozornený, že sa jedná o homeopatikum. Preto doporučujem informovať sa o lieku, ktorý dostávate - hlavne u detí. Pacient má právo liek odmietnuť. Užívanie alebo odmietnutie homeopatík je vecou slobodnej voľby človeka. Na záver želám každému čitateľovi dobré zdravie, aby nepotreboval žiadne lieky - ani klasické.

ceky

neviem o akých svedkov jehovových to hovoríš ale budiš. Snažil som sa ti povedať o Globálnej genocide ktorá je už v systéme perpetum mobile...doteraz som nenašiel spôsob ako to predať ďalej ... ľudí proste zaujíma iba ich piesoček a pokiaľ im naň nikto neští tak je to poho :)
Well čo keby globálna genocida bola pravdivá? Ako si myslíš že by si sa o nej dozvedel? Zváž to. Možno som tvoj posledný kontakt na tak rafinovaný útok ktorý určite zasiahne aj teba :)