Melón na chudnutie?

Príspevok v téme: Melón na chudnutie?
Googlinka

Čítam tu mnoho príspevkov o tom ako všetci chudnú a podobne. Ja sa o to pokúšam tiež a zaujímalo by ma, keďže mám vždy hrozné chute na sladké či ublíži môjmu telu ak si dám melón. Dokáže nasýtiť, je sladký a obsahuje veľa vody. Ale teraz neviem či je to pre chudnutie vhodné alebo nie. Alebo napr. aj taká zmrzlina (obsahuje veľa Kcal?).

alexandros

vsetci mate internet a pritom mudrujete ci je vhodny pri dite.je najlepsi.obsahuje vela cukru,ale je to prirodny cukor.odporuca sa dokonca diabetikom 2stupna.obsahuje 3 druhy antioxidantov.podla vyskumov mozte na kazdy kilogram vasej vahy zjest az 0.5kg melona v den.pomaha priproblemoch s krvnym tlakom.pri srdecnych problemoch.nerozumiem preco tu vsetci mudruju a nikto si neprecita nieco o melone vodovom.je to plod bozi.

Pauli000

Myslím, že melón ako zelenina ti pri chudnutí nemôže uškodiť. Ale najlepší na chudnutie je ananás. :-)

stanley099

Treba drzat poriadnu dietu a nie babske blbosti. Ja som v diete prezraty nemam ziadne chute ani miesto na sladke a to mimo diete ano. Za 4 tyzdne 10 az 12 kg za dalsie 4 tyzdne 8 kg a dalsie 4 tyzdne 4 kg potom sa 2 az 3 kg vratia potom sa vaha drzi do vianoc :D maso ryza tvaroh tunuak ryby ryza natural zemiaky v pare bez sili bez korenia zo zeleninou. Zacinam na 1500 kcal potom som dlho na 1200 kcal na konci 1000 kcal za den v siestich az osmich jedlach

JanulQQQa

Melon je zelenina. Melony patria do tej istej čelade ako uhorka alebo tekvica. To že vodový melon je len kopa vody je blbosť. Obsahuje horcik,jod,zelezo,vitaminy skupiny B, A a C. Melon cisti obličky a krv,zlepsuje libido a jeho jadierka vraj lieca priedusky a pluca.
Cize podla mna neuskodi ani pri žiadnej diete,praveze naopak :) ja si ho davam ked mam chut na sladke, a podotykam ze som tiez na diete :) ale u kazdeho cloveka je asi slovo dieta rozdielny pojdem :) Ja hovorim o zdravom chudnuti pri ktorom sa ani nenahladujem,ani nic :)

Inn

blondula - presne ako píse leah - vsetko treba s mierou - u melonu mam pocit ze ludia majú pocit, ze ho môzu na kvanta...:)

anonym_1188

myslíte, že to kuracie mäso je ok, ked je vykrmené na antibiotikách a zmeskách, moja dcéra to odmieta jesť, že sa z toho priberá. čo vy na to?

Lenah

Červený melón je super. 250 g obsahuje iba 65 kcal a 4 kociek cukru. To by som ešte zvládla, ale zjesť 500 g melónu s obsahom 8 kociek cukru, to by som si už veľmi rozmyslela.